Love Boat

Leestijd: 3 minuten

Cruises zijn al lang niet meer excentriek, integendeel: ze hebben de wind in de zeilen! Het gaat ook niet langer over mastodonten en drijvende steden, want bij de moderne cruises is er voor elk wat wils, zowel voor de jeugd als voor de senior. De moderne cruisebedrijven bieden 100% comfortabele verblijven aan tegen bijzonder scherpe prijzen. We maken u dan ook graag warm voor een aantal trendy cruises. Ideaal om in 2018 te herontdekken hoe leuk het kan zijn om van steden naar eilanden te reizen.

Door Manoëlle Sepulchre

Happy Cruise met Club Med 

Golf in de Caraïben of de Middellandse Zee

Deze nieuwe cruiseformule wordt aangeboden door Club Med en biedt golffans een unieke kans om hun passie te beleven. Een subtiele mix tussen avontuur en het plezier met nieuwe dingen die men ontdekt in de stopplaatsen van de legendarische vijfmaster. De begeleiding door een pro omvat lessen zowel theorie als praktijk. Vertrek vanuit Pointe-à-Pitre of Fort de France en ontdek de mooiste golfbanen in de regio. Vertrek op 15 of 25 januari 2018.

croisière golfclub med

Muziekliefhebbers reizen op het ritme van de jazz

Op 9 maart 2018 zullen de liefhebbers van goede muziek met plezier inschepen aan boord van de Club Med 2. Tijdens dit super jazzy verblijf klinkt de muziek de hele dag door in de oren, zodat de goede sfeer op de brug van het schip verzekerd is.

Kookseminaries, voordrachten, excursies en signatuurdiners… een uitnodiging tot een echte culinaire reis.

Op de kaart staan drie signatuurdiners en akkoorden tussen gerechten en wijnen. Een onklopbare culinaire ervaring met de ontdekking van gloednieuwe smaken.

Vertrek op 2 maar 2018 van Pointe-à-Pitre naar Fort-de-France.

Zen & Ontdekking tijdens een yogacruise

croisière yoga club med

Tijdens de volledige duur van de cruise staan de yogalessen open voor beginners en gevorderden onder begeleiding van professionals. Vertrek op 1 december 2017 vanuit Fort-de-France naar Pointe-à-Pitre.

www.croisieres.clubmed.fr


© Fiftyandme 2024