Dit is Belgisch

Leestijd: 2 minuten

Mode en kleur op de green

MW by CHAYANNE combineert sportieve functionaliteit met de trends van de internationale catwalks voor dat extra beetje je-ne-sais-quoi. Stralende prints, unieke modellen en elegante details geven de toon aan. De exclusieve golfmode van MW by CHAYANNE is bedoeld voor al wie niet alleen op de green een goeie indruk wil nalaten maar ook daarna alle blikken naar zich wil trekken.

MWbyChayanne_LOW-10

www.mw-chayanne.com

Warme gezelligheid, alsof u bij u thuis bent

Het Belgische merk Cassis stelt zijn spiksplinternieuwe winkelconcept voor op basis van huiselijke waarden en een nieuw logo waaraan de slogan ‘Welkom bij ons’ is toegevoegd. Een winkel die aanvoelt als uw huis: een zetel, een openhaard, een muur in baksteen en kledij die één geheel vormt met het interieur.

cassis-belge-fiftyandme-magazine

www.cassis.be

Het 100% Belgische merk met ultravrouwelijke collecties van hoge kwaliteit

De collecties van BeOriginal zijn een geslaagde mix van Belgische creativiteit en de knowhow en kwaliteit van de beste Italiaanse en Spaanse ambachtelijke schoenmakers. Deze espradrille in geïriseerde toile op een zool in koord met lederen binnenzool is een artisanaal Spaans product. Elsa Iris Rosa – € 59

201703011356403836-17EELSACANROS_(2)

www.beoriginal.be

Voor de zomer van 2017 gaat Delvaux in Rainbow -mood!

Het huis is erin geslaagd een collectie samen te stellen met erg innovatieve kleurencombinaties waarbij de modellen om ter snoeperigst zijn. De frisse tinten en zuurtjeskleuren zijn de perfecte ingrediënten om van deze zomer een overheerlijk seizoen te maken.

F-Brillant-East-West-Toile-Cuir

www.delvaux.com


© Fiftyandme 2024