Als verjongen mogelijk wordt

Leestijd: 3 minuten

En als we de tijd nu eens terugdraaiden? Omdat we niet allemaal gelijk zijn als het op verouderen aankomt, maakt AspriaPro ons bewust van de impact van onze keuzes op onze levensverwachting door heel precies de snelheid te meten waaraan ons lichaam veroudert. Een supermotiverende aanpak om voor jezelf te zorgen en zienderogen te verjongen…

Door Magali Duqué

Beter in mijn lichaam en in mijn hoofd

Terwijl niemand zal ontkennen dat fysieke activiteit “goed is voor de gezondheid” (we kunnen het niet genoeg herhalen!), is het wel nodig dat de sport die we uitkiezen aangepast is aan onze fysieke conditie. Alleen zo zal je je doelstellingen halen (gewicht verliezen, spieren versterken, stress verminderen, enz.). Waarom zou je een “fragiel” hart uitputten of eindigen met pijnlijke knieën? En wat als je ochtendlijke jogging je nu meer slecht dan goed doet? Vandaar het belang van een gepersonaliseerd programma!

Club Aspria Brussels Royal La Rasante heeft een speciaal programma ontwikkeld in een prestigieus kader. Omdat iedereen uniek is, begint AspriaPro met een volledige evaluatie van je gezondheidstoestand vooraleer het oplossingen op maat voorstelt die je welzijn moeten verbeteren. Enerzijds past AspriaPro haar aanbevelingen aan aan je meest persoonlijke wensen zoals je energie boosten, de stress die ons dagelijkse leven parasiteert verlagen en/of zelfs je huid mooier maken! Anderzijds zet AspriaPro in op een algemeen welzijn dankzij de ongeziene hollistische aanpak.

Op basis van de resultaten van je gezondheidsdiagnose en je persoonlijke doelstellingen zal een internationaal team van experts een actieplan opstellen met oefeningen, maar ook met menu’s, tips om te werken aan een goed evenwicht tussen werk en privé, enz. En dan hebben we nog niet gehad over alle goede gewoontes die je zal inbouwen in je dagelijkse leven zodat je lichaam en je geest zich jonger zullen voelen! Deze aanpak is wetenschappelijk onderbouwd, perfect meetbaar en vooral haalbaar!

photo training aspriapro

Welke biologische leeftijd heb jij?

We durven wel eens liegen over onze geboortedatum, maar onze biologische leeftijd kàn niet liegen. Daarom maakt AspriaPro gebruik van de allernieuwste technieken om een reeks innoverende tests te doen die onze biologische leeftijd bepalen. Nadat je levenswijze van nabij onderzocht wordt (slaap, psychologie, voeding, enz.), worden de cardiovasculaire en oxidatieve stressfactoren, biologische markers en bepaalde elementen van je houding mee in rekening genomen. Je zal merken dat wanneer je je lichaam beter begrijpt, je gemotiveerder bent om de nodige veranderingen door te voeren. Bovendien laten de resultaten niet lang op zich wachten. Ze zijn perfect meetbaar aan de hand van regelmatige evaluaties. Op amper een paar weken tijd zie je duidelijk het effect van je inspanningen op je biologische leeftijd, die zal verlagen…

Doel : een 360° welzijn

AspriaPro werd op touw gezet om onze biologische leeftijd te verlagen, maar het uiteindelijke doel is om ons te begeleiden naar een zo groot mogelijk welzijn. Zo helpt dit gepersonaliseerd programma ook om je uithoudingsvermogen, je kracht en je lenigheid te verbeteren, terwijl je ondertussen je ideale gewicht bereikt. Omdat ons lichaam het punt is waar fysieke, psychologische en spirituele aspecten samenkomen, zet AspriaPro in op welzijn in zijn geheel… Fysiologie, sport, voeding, slaap, stressbeheer, houding en ontspanning, … Alles passeert de revue! Cardiovasculaire risicofactoren worden gemeten, het bloedsuiker- en cholesterolgehalte en de bloeddruk worden in het oog gehouden, het niveau van antioxidanten in de voeding wordt gecontroleerd, je houding en stabiliteit worden gecorrigeerd, enz. Het resultaat? Je voelt je niet gewoonweg beter en uitgerust… Je zit vol energie en bent klaar om uitdagingen aan te gaan. Tenslotte is het onze totale levenskwaliteit die er bij wint. En dat alles met de glimlach en in aangenaam kader. Wanneer beginnen we eraan?!

photo training aspriapo

Zin om meer info van AspriaPro te hebben?


© Fiftyandme 2024