katie holmes jeugdige uiterlijk

De 5 dingen die Katie Holmes doet om haar jeugdige uiterlijk te behouden

We kunnen er niet omheen: een jeugdige uitstraling en tijdloze schoonheid blijven hoog gewaardeerd. En wie dat goed onder de knie lijken te hebben, zijn beroemdheden. Een naam die vaak opduikt in gesprekken over stralende huid en eeuwige jeugdigheid is die van Katie Holmes. De iconische 45-jarige actrice en stijlvolle fashionista lijkt de tand des tijds te trotseren met haar jeugdige uiterlijk. Wat zijn haar geheimen hiervoor?

Leestijd: 2 minuten

Katie Holmes, een veelzijdige en getalenteerde Amerikaanse actrice, heeft niet alleen de filmwereld veroverd met haar acteertalent, maar ook de harten van vele bewonderaars van haar uitstraling. Geboren op 18 december 1978 in Toledo, Ohio, begon haar carrière op jonge leeftijd in de entertainmentindustrie en groeide ze al snel uit tot een van de meest herkenbare gezichten op het witte doek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katie Holmes (@katieholmes)

Wat haar zo opvallend maakt, gaat verder dan haar vaardigheden als actrice; het is ook het jeugdige uiterlijk van Katie Holmes dat haar onderscheidt. Met haar sprankelende ogen, stralende glimlach en verfijnde gelaatstrekken heeft Holmes een aura van elegantie om zich heen. Het goede nieuws? Zo’n brede glimlach kunnen we allemaal voor elkaar krijgen! Maar over hoe ze ook die rimpels lijkt te ontkomen, hebben we wat bijles nodig.

1. Ze houdt haar innerlijke gezondheid op peil door veel water te drinken en veel groenten te eten

Katie gelooft sterk in het belang van een gezonde levensstijl als basis voor haar schoonheidsroutine. Ze staat erop dat hydratatie van binnenuit en het voeden van haar lichaam met voedzame groenten cruciaal zijn voor het behouden van haar jeugdige uitstraling.

2. Hydratatie is de sleutel: ze gebruikt dagelijks hyaluronzuur serum en moisturizer

Om haar huid gehydrateerd en soepel te houden, zweert de 45-jarige Katie bij het dagelijks gebruik van hyaluronzuur serum en moisturizer. Deze stap in haar routine helpt haar om haar natuurlijke glow te behouden, zelfs op de drukste dagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katie Holmes (@katieholmes)

3. Dr. Barbara Sturm’s Skincare Line is haar geheime wapen

Katie vertrouwt al geruime tijd op de expertise van Dr. Barbara Sturm als het gaat om huidverzorging. Haar favoriete producten, waaronder hyaluronzuur, verhelderend serum en gezichtscrème uit de Dr. Sturm-lijn, vormen een essentieel onderdeel van haar dagelijkse routine. Kost iets, maar dan heb je ook wat, zeker?

4. Ze investeert in regelmatige facials

Naast haar dagelijkse huidverzorgingsroutine, maakt Katie ook tijd vrij voor professionele behandelingen. Door regelmatig facials te ondergaan, kan ze haar huid een extra boost geven en haar jeugdige uitstraling behouden.

5. Ze verlaat nooit het huis zonder zonnebrandcrème en lipgloss

UV-bescherming is een prioriteit. Als het gaat om haar dagelijkse bescherming tegen de zon, is Katie altijd voorbereid. Ze zorgt ervoor dat ze haar huid beschermt met zonnebrandcrème en haar lippen gehydrateerd houdt met lipgloss, een essentieel onderdeel van haar schoonheidsroutine.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024