nieuwe antiverouderingstechnieken

Wat zijn de meest effectieve nieuwe antiverouderingstechnieken?

Verjongen! Dit is de eis die het vaakst wordt gesteld aan de esthetische geneeskunde. Hoewel met de nieuwe antiverouderingstechnieken die worden aangeboden gemakkelijk een bepaalde zone (zoals een duidelijke rimpel of ontsierende donkere kringen) kan worden gecorrigeerd, wordt steeds vaker het hele gezicht behandeld om rekening te houden met de verschillende niveaus van veroudering en om een natuurlijker resultaat te verkrijgen.

Leestijd: 2 minuten

Een vlekkeloze huid

Waarom focussen op één rimpel als je het hele gezicht een facelift kunt geven? Voor een beter resultaat wordt in de esthetische geneeskunde steeds meer gestreefd naar harmonie en natuurlijkheid.

Lase®™

Deze behandeling is speciaal ontworpen om de huidtextuur te verbeteren en rimpels, fijne lijntjes, pigmentstoornissen en roodheid te behandelen met een unieke combinatie van de Thullium laser en gerichte cosmetica. Het helpt de huidconditie van binnenuit te verbeteren. Het kan het hele jaar door worden gedaan en is geschikt voor alle fototypes, van licht tot donker. Het wordt gebruikt op het gezicht, de hals en het decolleté. Er zijn 3 tot 5 sessies nodig met een tussenpoos van 2 tot 4 weken, afhankelijk van het te behandelen probleem (verwijde poriën, puistjes, glans van de teint, fijne lijntjes…).

Genius

Zoals de naam al aangeeft, maakt deze technologie gebruik van een “slimme” bipolaire radiofrequentie die warmte verspreidt in de diepe lederhuid om huidveroudering te behandelen en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Genius™ kan worden gebruikt voor de behandeling van verslapte huid in het gezicht, maar ook in de hals en op het lichaam (binnenkant armen, binnenkant dijen, buik, enz.). Genius™ radiofrequentie verwarmt de huid ter hoogte van de dermis tot een temperatuur van ongeveer 70 graden. De micro-naaldjes creëren een groot aantal coagulatiezones, waardoor het herstelproces van de huid weer op gang komt. De gerichte werking vermindert ook zichtbaar rimpels en striae.

Injecties

Om rimpels op te vullen of glad te strijken en om het gelaat een nieuwe vorm te geven (jukbeenderen, jowls, ovaal), blijven injecties de meest onmiddellijke oplossing.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur, dat van nature in het lichaam voorkomt, is een water-“spons”. Het corrigeert de tekenen van veroudering door waar nodig het volume op te vullen of te herstellen.

Botox

Botulinumtoxine verlamt de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van expressierimpels op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen of in de ooghoeken. Het gezicht ziet er ontspannen uit met behoud van zijn natuurlijke beweeglijkheid. Het is ongeveer 6 maanden werkzaam.

Liften zonder operatie

Om de verslapte huid van het gezicht, de hals of het lichaam te verstevigen en aan te spannen, heeft de technologie niet-invasieve apparaten ontwikkeld die een pijnloos “liftend” effect geven.

Accent Prime

Dit toestel, dat ultrasone golven en radiofrequentie combineert om het collageen van de huid aan te halen, werkt synergetisch om superieure resultaten te geven ten opzichte van elke techniek afzonderlijk.

Ultraformer III

Ultraformer® III is het eerste HIFU-apparaat (High Intensity Focused Ultrasound) dat gezicht, hals en lichaam niet-invasief en pijnloos behandelt. Het heeft een drievoudige werking: versteviging van de huid, gladstrijken van rimpels en vernietiging van vetcellen. In het gezicht kan het de ogen verjongen (hangende oogleden en verslapte wenkbrauwen), de verslapte huid behandelen, het gezichtsovaal en de jowls herstellen zonder injecties, of de onderkin verfijnen. Kortom, het is een uitstekend alternatief voor de scalpel! Een behandeling bestaat uit 2 sessies met een tussenpoos van 2 maanden.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2021