influencers huidgeheimen

5 influencers van 50+ die hun huidgeheimen delen op social media

Een stralende uitstraling begint bij zelfvertrouwen, maar waarschijnlijk helpt een goede huid wel om dat zelfvertrouwen te vergroten. Niet in de zin van een perfect strakke huid, maar een goed verzorgde en subtiele glansende huid. Hieronder introduceren we enkele inspirerende skinfluencers die gezegend zijn met goede genen en waardevolle adviezen om jouw huid ook te laten stralen.

Leestijd: 2 minuten

1. Nadine Baggott

Nadine is een beauty journalist die haar huidverzorging en schoonheidsadvies op haar YouTube-kanaal deelt, dat meer dan 180k abonnees heeft. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring in de beauty-industrie en heeft gewerkt met toonaangevende merken zoals Dior, YSL en Clinique. Nadine staat bekend om haar no-nonsense benadering van schoonheid en geeft advies dat gericht is op het leveren van resultaten in plaats van het volgen van trends.

2. Maye Musk

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maye Musk (@mayemusk)

Maye Musk is geboren in 1948 en heeft een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia. Ze werkte als model in de jaren 60 en 70 en poseerde voor tal van tijdschriften en merken, waaronder Revlon en CoverGirl. Ze was ook de eerste vrouwelijke ambassadeur van het cosmeticamerk Clinique. Maye Musk is niet alleen een beroemd model, maar ook een diëtist en voedingsdeskundige. Ze heeft meer dan 40 jaar ervaring in het vak en heeft verschillende boeken geschreven over voeding en gezondheid. Als skinfluencer staat ze bekend om haar inzet voor natuurlijke en duurzame huidverzorging, en promoot merken die zich richten op clean beauty en natuurlijke ingrediënten. Ze deelt ook tips over hoe je je huid kunt verzorgen en gezond kunt houden naarmate je ouder wordt.

3. Tracey McAlpine

Tracey is een beauty en lifestyle influencer die beautytips en reviews deelt op haar YouTube-kanaal en website Fighting Fifty. Dit is is een online platform dat Tracey heeft opgericht om vrouwen van haar leeftijd te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en hun beste leven te leiden. Tracey deelt haar persoonlijke ervaringen met huidverzorging, make-up, haarverzorging en fashion, en geeft tips en advies aan haar lezers en volgers.

4. Jan de Villeneuve

Als model en icoon van de jaren 60 en 70, wordt Jan de Villeneuve vaak genoemd als inspiratiebron voor de huidige generatie modellen en fotografen. Ze is ook een voorbeeld van hoe modellenwerk en schoonheid niet beperkt zijn tot jonge leeftijden en dat ouder worden juist kan bijdragen aan een unieke uitstraling. Ze is bekend om haar elegante uitstraling, goede huid en grijze haar, wat haar een opvallende verschijning maakt.

5. Mouchette Bell

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @mouchettebell

Mouchette is een van de influencers die ook haar huidgeheimen deelt op sociale media. Ze is momenteel 60 something en geniet van deze nieuwe fase in haar modellencarrière. Het heeft naar haar zeggen een nieuw gevoel van vertrouwen gegeven. “De perceptie van schoonheid verandert“,vertelde Mouchette aan Grazia. Mensen snappen nu volgens haar dat ze een paar rimpels en lijntjes heeft. Het staat haar modellencarrière niet meer in de weg. “Nu voel ik me niet langer verplicht om onberispelijk te zijn.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024