Kobido-massage: natuurlijke lifting voor het gelaat

Natuurlijke lifting van het gelaat zonder naalden! Laat u behandelen zoals de oude Japanse keizerinnen.

Leestijd: 2 minuten

Kobido is meer dan een massage: het is een schoonheidsritueel. De verzorging die ontstond in Japan in de 15de eeuw was er eerst uitsluitend voor keizerinnen, maar werd uiteindelijk een traditionele verjongingskunst van Japanse vrouwen.

life-magazine

KOBIDO

Kobido is vandaag een van de efficiëntste technieken. Dankzij regelmatige behandelingen wordt de jonge huid behouden of teruggevonden door de spieren te versoepelen en te revitaliseren, de huid te zuiveren en haar opnieuw éclat te geven. We voelen écht de herstellende effecten van kobido die al zichtbaar zijn na amper één sessie: door spanningen in het gezicht weg te nemen, verminderen expressielijntjes. Door de huid te hydrateren en de spieren te revitaliseren, verbetert deze techniek de kwaliteit van de huid en bestrijdt rimpels en lijntjes.

Al 18 jaar lang onderzoekt Catherine Le Maux de principes van diverse technieken van lichaams- en gezichtsmassages om er de voordelen van te ontdekken en deze in te zetten op basis van de behoeften van haar cliënteel. Catherine werkt met shiatsutechnieken op de meridianen die het zenuwstelsel en de energiebanen in evenwicht brengen, en met andere technieken die werken op het bloed, de spieren, de huid en de lymfeklieren. De resultaten worden zichtbaar op het gelaat: een ontspannen uitdrukking, een gladde huid en twinkelende ogen. Heerlijk genieten!

Een regelmatige behandeling deze winter – een kuur van één keer per week – in koude periodes wanneer de huid trekkerig en zichtbaar vermoeid is, zal opnieuw zorgen voor een stralende huid, maar zal ook een voordelige invloed hebben op uw slaappatroon en stress verminderen.

AANRADER

De behandelingscabine waarin Catherine haar cliënteel warm ontvangt, is aangenaam sober en wit. Ze houdt rekening met uw verzorgingsgewoontes, beantwoordt uw vragen en geeft advies op basis van de behoeftes van uw huid en lichaam. In deze “zen” omgeving die volledig gewijd is aan beauty, met het comfort van de lichtjes verwarmde behandelingstafel die zich volledig aan uw lichaamsbouw laat aanpassen, een kussentje en een laken, zal u zich overgeven aan haar professionele handen om een reis vol sereniteit en plezier te maken door het hart van de schoonheid.

life-magazine

Info

€ 60/sessie (1 uur).
Catherine Le Maux ontvangt u uitsluitend op afspraak.
Goffarstraat 31 – 1050 Brussel.
T +32 (0)495 44 45 07


 


© Fiftyandme 2024