Lancôme revolutioneert de gelaatsverzorging met het nieuwe Sérum-en-Masque Ultime à la Rose

Leestijd: 2 minuten

Vrouwen weten het maar al te goed: de tijd kan je niet stoppen. Het is beter om met hem samen te werken dan om hem tegen te werken… met dank aan geavanceerde technologieën en kleine dagelijkse gewoontes die het kapitaal en de glans van de huid behouden. Het is met dit achterliggende idee dat Lancôme de serie Absolue L’Extrait uitbreidt met het Sérum-en-Masque Ultime à la Rose.

Door Gaëlle Dehenain

Het genot van een sublimerend gebaar

life-magazineGeïnspireerd door de verzorgingsrituelen van het Institut Lancôme wordt de exclusieve verzorgingslijn voor de mature huid Absolue L’Extrait aangevuld met een nieuw verzorgingsmasker. Wat is er zo bijzonder aan? Het masker heeft een bepaalde bereidingstijd nodig voor elk gebruik en geeft bovendien een buitengewone ervaring bij het aanbrengen.

Het bereiden van het Absolue L’Extrait Sérum-en-Masque Ultime à la Rose is een intiem moment, waarbij de Perles de Rose het Base de Sérum ontmoeten. De wand van de parels breekt open door de inwerking van het serum, dat een bepaald zout bevat. De parels laten zo hun kostbare rozenolie-extracten vrij en creëren zo de magie van de samenstelling van dit masker.

Hoeft u alleen nog maar de rest van het Absolue L’Extrait verzorgingsritueel te volgen met zijn bijzondere aanbrengingsmethodes die op punt werden gesteld om zijn krachten te optimaliseren. Het is de belofte aan een tijdloos moment, een tête-à-tête met uzelf.

Een huid die opleeft van binnenuit

life-magazine

Tests hebben uitgewezen dat vanaf het eerste gebruik van het Absolue L’Extrait Sérum-en-Masque Ultime à la Rose de huid zacht, stralend en glanzend is. Een effect dat 48 uur aanhoudt.

Na een maand zijn rimpels zichtbaar verminderd en straalt de huid. Vrouwen zijn gek op deze nieuwe verzorging omwille van de ultra-hydraterende en niet-glimmende formule. Ze voelen dat hun aangezicht heropleeft, dat het egaler en mooier is.


Beschikbaar vanaf midden oktober 2016

Absolue l extrait serum-en-masque: 385 € voor 30ml


© Fiftyandme 2021