Op 50 jaar (her)begint alles…

Leestijd: 3 minuten

In de bloei van hun leven, verleidelijk, actief, onafhankelijk, … Een nieuwe generatie vijftigers ziet het daglicht. Op hun 50ste voelen vrouwen zich compleet, ze genieten van het leven en dragen zorg voor zichzelf. Ze zetten alles in het werk om zich goed in hun vel te voelen. Kortom, ze “gedragen zich niet naar hun leeftijd”! Zeker nu het gamma huidverzorgingen de anti-age-lijn heruitvindt voor hen. Voor ons!

Een wedergeboorte…

… die zich laat aflezen op uw gelaat! Dat is de belofte die Age Perfect Renaissance Cellulaire van de laboratoires L’Oréal Paris maakt én houdt. De magische formule? Natecium®DHC die als eigenschap heeft om cellen die vanaf 50 jaar beginnen te slabakken te regenereren.

Life-Magazine

De smeuïge, verfrissende en delicaat geparfumeerde crème is zoals een machine die de tijd terugdraait (en die u in een potje bewaart). Ze stimuleert de activiteit van de stamcellen die, beschermd door deze krachtige anti-oxidant, dag na dag miljoenen nieuwe cellen creëren. De resultaten op de gehele opperhuid zijn wetenschappelijk indrukwekkend. De huid voelt onmiddelijk zachter, soepeler en comfortabeler aan. Na een maand is ze veerkrachtiger, stralender, boordevol leven. Alle sporen van de tijd die uw schoonheid beïnvloedden lijken te verdwijnen in de spiegel… Een nieuwe start?!

NIEUW!  En na je 65ste?

Verouderen in schoonheid mag dan vooral een kwestie van ingesteldheid zijn, in ieder geval is het zo dat hoe ouder we worden, hoe fijner, doffer en fragieler de huid wordt. Langzaamaan verliest ze haar rozige kleur. Om die mooie innerlijke energie, zo eigen aan vrouwen op het toppunt van hun schoonheid, terug op ons gelaat te toveren, lanceert L’Oréal Paris een nieuwe versterkende verzorging die de teint zijn natuurlijke blos teruggeeft. Zodat onze teint en onze geestesgesteldheid eindelijk weer in harmonie zijn… En zodat u het van de daken kan schreeuwen: ik ben een zestiger en ik ben er fier op!

life-magazine

De nieuwe lijn AGE PERFECT GOLDEN AGE beantwoordt aan de noden van de rijpe huid dankzij haar voedende en hydraterende formule:
– Verrijkt met het versterkende neo-calcium geeft deze verzorging terug volume en stevigheid aan de huid.
– Dankzij extract van pioenroos en iris hervindt de huid haar natuurlijke rozige gloed en kleur.

Geen twijfel mogelijk. Met deze goudmijn aan verjongende eigenschappen is 70 het nieuwe 50!

En voor onze haren?

Ook onze haren lijden onder de hormonale veranderingen en de regelmatige kleuringen doorheen de jaren… Om terug een kleur blakend van gezondheid tevoorschijn te toveren, heeft  L’Oréal Paris een haarkleuring en een beschermende verzorging uitgevonden speciaal om onze noden en wensen op elkaar af te stemmen.

Life-Magazine

Excellence Age Perfect is de eerste haarkleuring speciaal voor grijze en ouder wordende haren! De ongeziene technologie creëert natuurlijke kleurnuances zoals bij highlights en de uitgroei vermengt zich met uw natuurlijke haarkleur zodat die minder zichtbaar is. Deze nieuwe generatie blonde kleuring (beschikbaar in 9 tinten) die makkelijk aan te brengen licht het gelaat op zonder het zogenaamde helm-effect. De revitaliserende verzorging maakt uw haren zacht, soepel en glanzend. Zonder twijfel onze beste bondgenoot voor onze haren… die onze teint flatteert. En even eenvoudig als uw haren borstelen!

Om te genieten van exclusieve aanbiedingen en tests in avant-première: afspraak op www.lorealparisexclusif.be.© Fiftyandme 2021