Darphin, de kunst van schoonheid bij de apotheek

Leestijd: 2 minuten

Unieke actieve bestanddelen, bijzondere formules, verfijnde en uitzonderlijke producten , … voor Darphin is lichaamsverzorging een ware kunst. Absolute voorwaarde: een uitmuntende kwaliteit, streefdoel: een zintuiglijke ervaring.  De producten van het merk, ontwikkeld volgens de strikte regels van de farmacie, zijn gebaseerd op complexe verbindingen van natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd werden in functie van de behoeftes van elke huidtype.

UNE-life-magazine

Volgens Pierre Darphin, een cosmetoloog met een passie voor plantkunde, is schoonheidsverzorging namelijk maatwerk. Hij ontwikkelde daarom een bijzondere analysetechniek en een uitgebreid gamma met aangepaste producten.

Zeldzame en kostbare bloemen, bijzondere plantensoorten, de puurste etherische oliën, geneeskrachtige planten … al die schatten uit de natuur worden in het laboratorium van Darphin getransformeerd tot geconcentreerd levenselixir voor de huid. De kracht van dat concentraat, het resultaat van experimentele en hoogtechnologische methodes, gaat ook nog eens samen met bijzonder sensoriële texturen en geuren die bijna onmiddellijk de doeltreffendheid van de actieve bestanddelen duidelijk maken. Bij Darphin draait alles om de toegevoegde waarde van producten die in perfecte harmonie zijn met de huid. Zo cultiveert elke vrouw haar eigenheid terwijl ze haar schoonheidsritueel omtovert tot een moment van puur genieten met een stukje Parijse luxe.

Het verfijnde universum van Darphin volgens Nina Carlier, product manager Belux

“Ook al heeft Pierre Darphin een passie voor plantkunde, hij is de weldaden van de kinesitherapie die hij uitoefende in zijn praktijk niet vergeten. Dat verklaart waarom de serums, elixirs en crèmes van Darphin op een bijzondere en originele manier worden aangebracht. Digitopressie voor de serums, drainage voor de elixirs op basis van etherische olie en diepe massage voor de dag- en nachtcrèmes. En laten we vooral niet vergeten: in 1958 ontwikkelde Darphin radicaal vernieuwende serums, die later vaak werden gekopieerd.

“Zo lanceerde Pierre Darphin, ware uitvinder van cosmetische parels, de legendarische Intral, een serum dat de huid kalmeert en rode plekken in de diepte aanpakt. Het product heeft nog niets van zijn aantrekkingskracht verloren, want het is vandaag nog altijd een van onze bestsellers. Net zoals dat binnenkort het geval zal zijn met het nieuwste product van ons gamma, een olie-crème op basis van het nectar van acht bloemen. Dit verzorgingsproduct voor ‘s nachts met fijne textuur en delicaat parfum, een mooie aanvulling op onze collectie nachtelixirs, zorgt zowel ‘s nachts als overdag voor schoonheid.”

OilCream-

Mooi zijn in 2016

Uit een recente studie, uitgevoerd door specialisten op het gebied van cosmeticaproducten in de apotheek, blijkt dat vrouwen vooral aangename texturen weten te waarderen, zichtbare resultaten en natuurlijke, delicate parfums. De meesten onder hen verkiezen een serum als basisverzorgingsproduct om de jeugdige look van hun huid te behouden. Dat zijn vrouwen die al kennismaakten met de technologische efficiëntie die schuilgaat onder de sensoriële charme van de Darphin-producten. Naast die hoge cosmetische doeltreffendheid is er ook nog het haut-de-gamme-aspect van de producten die je slechts in een aantal apotheken vind die zorgvuldig door Dauphin zijn geselecteerd.

www.darphin.fr 


 


© Fiftyandme 2024