shakira huid

Shakira (47) gebruikt blijkbaar al jaren dit betaalbare product voor haar jeugdige huid

Geen dure huidverzorgingsproducten voor superster Shakira! De zangeres zweert namelijk al jaren bij een simpel product om haar mooie huid te beschermen tegen veroudering.

Leestijd: 2 minuten

Shakira mag dan inmiddels bij de 50 passeren, aan haar huid is haar leeftijd lastig af te lezen. Geen pigmentvlekken en zichtbare rimpels te bespeuren op haar gezicht. Haar wondermiddel? Een goede zonnebrandcrème! Daaruit wordt dus nog maar eens duidelijk hoe belangrijk het is om ons goed te beschermen tegen de schadelijke stralingen van de zon. In het specifiek zijn er twee zonnebrandcrèmes die ze gebruikt. Geen producten van honderden dollars, maar twee producten van nog geen € 20.

Het wonderproduct

Allereerst is de BabyGanic Sunscreen Spray een favoriet omdat het natuurlijk is, waterbestendig, zacht en goed blijft zitten. Maar ook de La Roche-Posay Anthelios 50, tevens een favoriet van de redactie, omdat het geen parabenen bevat. Die zonnebrand is zeer vloeibaar, niet vettig en niet plakkerig. En ook belangrijk: je ziet het niet zitten op de huid. Iemand met een gevoelige huid hoeft tevens geen schrik te hebben, want het is onder dermatologische controle getest op een gevoelige en zeer gevoelige huid. En ook mensen met contactlenzen hoeven geen schrik te hebben voor geprik en getraan.

€17,80

De rest van haar simpele routine

Voor het slapengaan gebruikt ze ze een zuiverende borstel om de zonnebrand en vuil te verwijderen, verzorgt ze het goed met een vitamine C-serum en slikt ze vitamine E-supplementen. Vitamine E is een antioxidant met ontstekingsremmende eigenschappen die ook de gezondheid en uitstraling van de huid bevorderen.

Haar derde en belangrijkste tip? Glimlach! “Een fatsoenlijke glimlach straalt zelfvertrouwen uit en dat is eigenlijk de beste cosmetica. … Ik ben zo’n glimlacher dat fotomakers af en toe moeten vragen of ik even wil pauzeren en een meer oprechte of provocerende blik wil werpen”, zei ze eerder in een interview. Ze is van mening dat ze er beter uitziet naarmate ze minder cosmetica gebruikt. Maar eh, dat komt natuurlijk ook weer omdat ze het niet nodig heeft omdát haar huid er zo goed uitziet.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024