Caudalie plant zijn wijnranken in Brussel

Vanaf 6 september 2019 worden liefhebbers van natuurlijke cosmetica verwend in de Boutique Spa Caudalie, in het hart van het Louizawijk. Geïnspireerd door de Sources de Caudalie in Bordeaux (geboren op het landgoed van het kasteel van “Château Smith Haut Lafitte”), belooft deze nieuwe schoonheidstempel een opwindende zintuiglijke reis … Voor de gelegenheid wordt u een “Instant Beauty” aangeboden met de cultproducten van het beroemde merk om te ontdekken wat de voordelen zijn van de wijngaard en de druiven.

Leestijd: 2 minuten

Caudalie in Brussel zoals in Bordeaux

De bijzonder rustgevende inrichting van de Brussels Boutique Spa Caudalie stuwt ons rechtstreeks naar het zuidwesten van Frankrijk. De eik, nobel en alomtegenwoordig, herinnert aan de vaten en kratten wijn die in overvloed aanwezig zijn in de regio. De clustervormige kroonluchter combineert brons en Carrara-marmer. Aan de achterkant van de boetiek opent een groot raam een  perspectief op de wijngaarden van het kasteel. Hier worden uitzonderlijke behandeling geboden door Vinotherapeuten die de unieke protocollen van het merk combineren met natuurlijke ingrediënten en de nieuwste gepatenteerde activa. De cabines, echte bubbels van welzijn in het stadscentrum, hullen zich in pruimtinten en behang met oude gravures.

Natuur, efficiëntie en glamour

De nieuwe boetiek benadrukt de natuurlijkheid en efficiëntie van haar producten met veel glamour en passie. Caudalie volgt inderdaad een zeer strikte filosofie. Die bestaat uit een meer beredeneerde en toegewijde cosmetica, waarvoor Caudalie veel controversiële ingrediënten (ftalaten, minerale oliën, natriumlaurethsulfaat, parabenen, fenoxyethanol …) heeft gebannen ten gunste van meer natuurlijke formules, ontwikkeld in het hart van het Caudalie Natural Formulation Laboratory. Sinds de oprichting bieden de Vinotherapeuten er unieke behandelingen aan dankzij het gebruik van natuurlijke ingrediënten  op basis van de nieuwste gepatenteerde activa. Voor haar grondleggers is de natuur een onuitputtelijke bron van goed bewaarde schoonheidsgeheimen. Schatten die ze proberen binnen handbereik te brengen …

 

«Wanneer de wijngaarden huilen, lachen de gezichten van vrouwen »

Persoonlijk advies

In de nieuwe Boutique Spa Caudalie in Brussel bieden deskundige vinotherapeuten een gratis huiddiagnostiek. Met behulp van een professionele scanner, doen ze in slechts enkele minuten een persoonlijke huiddiagnose waardoor we beter kunnen adviseren over de schoonheidsroutine die moet worden aangenomen volgens de behoeftes en het huidtype van de klant. Als kerst op de taart krijgt u tussen twee schoonheidstips de gelegenheid om uw dorst te lessen met een Bio Drainante kruidenthee gemaakt van rode wijnstok.


© Fiftyandme 2024