lentenummer 2023

Het nieuwe lentenummer van Fifty & Me Magazine ligt in de winkels!

Hoera, er ligt weer een gloednieuw nummer van Fifty & Me Magazine in de winkels. We vertellen je exact waarom je het magazine zo snel mogelijk in huis wil halen:

Leestijd: < 1 minuut

Voorjaarskriebels

Om het voorjaar goed in te zetten voorzien we onze lezers van alle beste beauty-, fashion-, kunst-, reis- en horecatips van nu. Zoals modelooks waar je direct al de lentekriebels van krijgt, gesprekken met inspirerende vrouwen, waaronder de Belgisch-Amerikaanse modeontwerpster en zakenvrouw Diane von Fürstenberg en Bridgerton actrice Golda Rosheuvel en mooiste tentoonstellingen van de zomer van 2023 in ons land. Maar ook kun je genoeg inspiratie opdoen voor je volgende reis: dichterbij naar het Zwitserse Gstaad, of verder weg op luxueuze safari naar Tanzania. Of misschien wordt het eindelijk tijd voor die droomcruise?

Wil je graag nog een paar kilootjes eraf voor de zomer, gewoon om je beter in je vel te voelen? Dan hebben we genoeg recepten op een rij gezet om anderen en jezelf te verrassen. Niemand zal erover klagen – integendeel. En daar mag ook gerust weleens een glas wijn bij; een onderwerp waar onze sommelier Eric Boschman je in meeneemt. Hij weet namelijk precies welke wijnen zullen smaken in de lente-en zomerzon. En wil je in plaats van op kilo’s, op centen letten? Dan lees je over lijfrente’s om je pensioen te ondersteunen.

Inderdaad: rep je naar naar de winkels voor het nieuwe Fifty & Me magazine en abonneer je om het magazine (én eenmalig een Natural Cleansing Bar van Barbor) voortaan thuis op de mat te ontvangen.


© Fiftyandme 2024