seabourn

Droombestemming Caraïben met Seabourn

De hemel kleurt rood als de zon achter de palmbomen verdwijnt. De avond is zwoel. Tijd voor een glas champagne bij het zwembad. Dat heb je wel verdiend, na die ‘zware’ dag aan het strand. Tot je wakker wordt en de herfstregen hoort gutsen tegen het raam. Och, het was maar een droom.

Leestijd: 3 minuten

Goed nieuws: die droom kan werkelijkheid worden. Terwijl bij ons Koning Winter voor de deur staat maken de Caraïben zich op voor een paradijselijk cruiseseizoen. Want, elke dag een ander eiland ontdekken, dat doe je al varend. De grote vraag is, welk schip kies je dan?

Seabourn heeft misschien wel de perfecte schepen voor de Caraïben. Seabourn Sojourn en Quest zijn moderne, ultra-luxueuze boetiekschepen met slechts een 200-tal suites, Seabourn Ovation 300. Toeschouwers aan de wal kijken verbaasd op naar deze hagelwitte schepen met een bloedmooie lijn. Moesten ze eens weten hoe fraai de Seabourns binnenin wel zijn! Het smaakvolle moderne design en de zee aan ruimte creëren meteen een gevoel van ontspanning. Of nog beter: als je voor de eerste keer in je suite arriveert staan je koffers netjes op je te wachten, net als de fles champagne. In geen tijd komt de steward langs om zich voor te stellen… en om die fles te openen. De start van een luxe cruisevakantie, dat moet gevierd worden.

seabourn

Vijfsterren service

Het personeel dat uit de beste hotelleriescholen komt, weet wat topservice is. Elk detail telt. Neem nu het tafelritueel. Je bestelt dit en dat gerecht, en bijna onzichtbaar wordt voor elke schotel het juiste bestek klaargelegd.

Het gaat verder dan dat. Veel verder. Telkens als je in een van de restaurants binnenstapt word je welkom geheten, op een ongedwongen manier. Dat is het subtiele van Seabourn: het ultra luxueuze combineren met authentieke hartelijkheid. De mensen onthouden dat je het liefst buiten dineert, dat je graag met een espresso eindigt. Die aandacht voor het persoonlijke, wat jij fijn vindt, daar zijn ze zo goed in.

Het culinaire aspect is een belangrijk onderdeel van de ultra-luxueuze beleving. Ga voor een verwenavond in The Grill, het restaurant van Michelin-chef Thomas Keller. Start de dag met verse smoothies of ’s nachts versgebakken brood, in The Patio, bij het zwembad. Betreed het land van overvloed in het Colonnade restaurant of bestel roomservice na een sportieve dag en dineer in je veranda.

seabourn

SEADREAM

In het hoofdrestaurant word je persoonlijk verwelkomd door de Maître d’. Geheel zelfzeker biedt hij zijn arm aan, om ‘madame’ te begeleiden tot aan tafel. Een charmant ritueel, zeker op een gala-avond. Ideaal voor wie zin heeft om zich eens extra mooi te maken. Misschien het moment om kennis te maken met de spa-faciliteiten voor een ultiem gevoel van welzijn?

Niet te missen zijn de speciale momenten, zoals de fijnproeversavond bij het zwembad. Oesters, kaviaar, pata negra…, een culinair feest, zeker als je weet dat Seabourn ultra all-inclusive is.

Dat het nooit druk wordt aan boord is de evidentie zelf. Aanschuiven? Niet bij Seabourn. Dat geldt ook voor de bestemmingen. De schepen gaan voor anker bij de mooiste plekken van de Caraïben, zoals Les Saintes (Guadeloupe) of Les Trois Ilets (Martinique). Als een echte jetsetter bezoek je het mondaine St. Barts.

Wat is er fijner dan met het mooiste schip de idyllische baai van Jost Van Dyke binnen te varen? Ontdek eilanden met namen die doen dromen: Trinidad & Tobago, of St. Vincent & The Grenadines. Vind wat je niet zoekt in de boetieks van St. Johns. Ga zwemmen, snorkelen, wandelen, zeilen. Loop verloren in de smalle straatjes van San Juan Viejo en snuif er de Latino sfeer op.

seabourn

Dit zijn de Caraïben waar je van gedroomd hebt.

Praktisch

Drie cruises met vertrek en aankomst in Miami. (schip: Seabourn Sojourn)

Vertrek op 18 en 29 november: 11 dagen Benedenwindse Eilanden

Vertrek op 21 december: Kerst- en Nieuwjaarscruise van 16 dagen

Nieuwe cruises van 14 dagen: de Caraïben in combinatie met een passage door het Panamakanaal. (schip: Seabourn Quest)

Vertrek Miami op 11 november of 9 december, ontscheping in Panama.

Vertrek Panama op 25 november of 23 december, ontscheping in Miami.

Seabourn Ovation vaart van december tot en met maart in de Caraïben, met als vertrek en aankomsthavens Bridgetown, Barbados, en/of Philipsburg, Sint-Maarten.

Cruises van 7 tot 21 dagen.

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met onze reserveringsafdeling: 00800 1872 1872 (gratis)

of informatie@seabourn.com.

Meer info op: www.seabourn.com


© Fiftyandme 2024