Oceania Cruises

Een fantastische reis met exceptionele gastronomie? Dat klinkt als Oceania Cruises

Een cruise maken in de 21e eeuw is totaal anders dan in het verleden. Vandaag de dag is alles erop gericht om de klant te verrassen. Hem te verbazen. Niet alleen met de bestemming, maar ook met de reis zelf. Oceania Cruises heeft die boodschap perfect begrepen. Hun cruises combineren reizen in luxe met gastronomie.

Leestijd: 3 minuten

Een fantastische reis in combinatie met een al even exceptionele gastronomie op basis van de meest verse producten. Ziedaar de kern waarrond de hele vijfsterrenrederij Oceania Cruises is opgebouwd, een van de wereldleiders in de cruise sector. De groep heeft het cruiseconcept heruitgevonden en voegt een extra vleugje luxe toe met zijn specialiteit, The Finest Cuisine at Sea. Maar dat is lang niet alles.

Topklasse schepen met een kleiner formaat

De vloot van Oceania Cruises bestaat uit zeven middelgrote schepen. Een achtste, Allura, wordt in 2025 verwacht. Op de schepen kunnen 670 tot 1250 gasten verblijven. Het limiet is een bewuste keuze van de luxe rederij om de gasten een vakantie in alle rust te bieden, zodat ze maximale tijd hebben om betoverende bestemmingen te kunnen ontdekken. Door dit kleiner formaat kunnen passagiers ook charmante havens verkennen waar veel grotere cruiseschepen niet kunnen aanmeren.

Exquise gastronomie

Voor veel reizigers staat vakantie gelijk aan lekker eten. Oceania Cruises heeft de lekkerste menu’s samengesteld met kwaliteitsingrediënten van over de hele wereld die door deskundige chefs zijn geselecteerd. Verschillende restaurants aan boord bieden een fusiekeuken aan met heel wat opties en zonder extra kost. Er is keuze uit de Aziatische, de Franse en de Italiaanse keuken. En voor liefhebbers van gegrild vlees en kreeft is Polo Grill de ideale plek. Dankzij de Culinary Discovery Tours kunnen degenen die dat willen het culinaire aspect ook ervaren wanneer ze aanmeren om een bestemming te verkennen. Tot slot kunnen gasten aan boord kooklessen volgen in het Culinary Centre. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding van hooggekwalificeerde chefs.

Oceania Cruises

Reisroutes uitgewerkt door experts

Met meer dan 600 boeiende bestemmingen om uit te kiezen, kunnen passagiers moeiteloos een bezoek brengen aan historische plekken, de wonderen van de natuur of de modernste steden verkennen. Van pittoreske havenstadjes tot de meest afgelegen eilanden: alles is mogelijk met Oceania Cruises. Elke cruise is gecreëerd om een droom waar te maken. Van Azië tot Afrika, via de mooiste plekjes in Alaska, Zuid-Amerika of de Caraïben, maar ook met gevarieerde routes dichter bij huis in het Middellandse Zeegebied. De routes van Oceania Cruises omvatten meer overnachtingen en langere verblijven in de havens, waardoor alle klanten hun cruise intenser beleven. Want deze cruisemaatschappij investeert ook fors in een andere luxe: tijd!

Oceania Cruises

Details die het verschil maken

Voor Oceania Cruises staat de klanttevredenheid bovenaan. Geen compromissen. Dankzij het attent personeel en het simply MORETM-aanbod worden de passagiers verwend tot in de kleinste details: luxedrankjes, excursies, transfers, enz. Wie in een suite verblijft, heeft recht op een eigen butler en toegang tot de Aquamar spa. Zodat de cruise aanvoelt als een lange, kalme en rustgevende reis.

oceaniacruises.com

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024