Het beste van de Caraïben

Leestijd: 3 minuten

Welkom aan boord van deze droom binnen handbereik! Een luxueuze cruise over turquoise water… Een unieke vijfmaster… Betoverende haltes… En bovendien stelt de adembenemende Club Med 2 ons twee verschillende epicurische all-in-reizen voor om onze zintuigen te betoveren. Wij staan al te popelen om te vertrekken!

CM2C_LUXE_F114_026

Magische formules

Hypnotiserend… De Club Med 2 is een van de meest luxueuze en indrukwekkende zeilschepen die ooit over de zee voeren. Met zijn slank silhouet en zijn hedendaags design voert dit  juweeltje van de zeevaart ons dankzij zijn geringe diepgang naar exclusieve havens en ankerplaatsen, plekken waar anderen niet komen…

Vanaf het tecken dek van 2.000 m², dat als een balkon over de golven uitkijkt, zetten we koers naar een onvergetelijke ervaring.

Life-Magazine

Naast de magnifieke all-inclusive formule die u eindeloos laat genieten van uitzonderlijke services (ontbijt in cabine met zicht op zee, verschillende zeesporten, enz.) kunt u zich laten verwennen in de Club Med Spa by Carita® of tijdens excursies beroep doen op de diensten van een privébegeleider. De Club Med 2 vervolledigt zijn winteraanbod met twee cruises met bijzondere thema’s: een rum- en sigarencruise van 5 t/m 12 februari 2016 en een gastronomische cruise van 4 t/m 11 maart 2016. Op het menu? Bezoekjes aan de kleine hoekjes van het paradijs, de ene ontdekking na de andere, verschillende workshops en degustaties, … Een mooie samenvatting van het beste dat de Caraïben te bieden hebben. Bovendien kunt u tijdens deze tochten genieten van het gezelschap van een of twee emblematische figuren.

Life-Magazine

Gastronomische cruise : gastronomie op z’n best

Proef van een culinaire vakantie op het water! Een hele week bevaart u de heldere wateren rondom parels van eilanden zoals Martinique, Dominica, Antigua, de Maagdeneilanden, Saint-Barthélemy, Barbados, … om uw hart op te halen aan watersporten, strandwandelingen, zwembeurten met de roggen, safari’s doorheen botanische tuinen, snorkeltochtjes in de allermooiste baaien,… Maar dat is niet alles, want u zal zich ook kunnen laven aan de finesse van de excellente keuken van tweesterrenchef Lionel Rigolet van “Comme Chez Soi”! “Tijdens deze cruise werken we met lokale Caribische producten en een authentiek smakenpalet”, legt de kapitein van de smakelijkste cruisekeuken uit. Aan zijn zijde staat de charismatische en gepassioneerde beste sommelier van België, Eric Boschman. Een duo dat uw smaakpapillen in de watten zal leggen met buitengewone combinaties van wijn en spijs.

Life-Magazine

Overzeese schatten met de Rum- en sigarencruise

Life-Magazine
Deze nieuwe exclusieve cruise geeft u een mooi overzicht van de Antilliaanse schatten, van Martinique tot Guadeloupe over Grenada en Barbados. In een feestelijke ambiance laat Eric Boschman u verschillende plaatselijke rumvariëteiten ontdekken, zij aan zij met Marc Sibard (handelaar, adviseur en kenner). Op het programma: bezoekjes aan kleine stokerijen, workshops over de kunst van de mixologie, degustaties van rum en sigaren, salsalessen, uitzonderlijke ankerplaatsen, picknicks met langoustines, … En om de ervaring compleet te maken zal chef Suzy Palatin, afkomstig uit Guadeloupe, u overstelpen met lekkere en geparfumeerde Creoolse specialiteiten.

 

 

Meer info en een gedetailleerd reisoverzicht vindt u terug op www.croisieres.clubmed.be, bij de Club Med agentschappen of erkende reisagentschappen.© Fiftyandme 2021