Verbluffende gelaatsverzorging ‘fermeté lift expert’ van Carita in Aspria Royal La Rasante

Leestijd: 2 minuten

Hoe gaat dit in zijn werk?

Deze behandeling is een combinatie van de “microcurrent” (microstroompjes, red.) elektrotherapie – technologie waar het merk meer dan 20 jaar ervaring mee heeft – en nieuwe technieken om de huid te revitaliseren. Dit alles dankzij Cinetic TM Lift Expert, een spitstechnologie die perfect aansluit bij de schoonheidsfilosofie bij Carita: een bescheiden “glamourmerk” gefocust op verfijning, elegantie en eenvoud. Elementen die je ook terugvindt in de textuur van de producten en de service op maat van Aspria Royal La Rasante.

life-magazine-1

Met behulp van Cinetic TM Lift Expert reinigt de schoonheidsspecialiste de poriën op basis van ultrasone trillingen. Door de stevige micro-massage wordt de zuurstoftoevoer van de huid verbeterd. De massage met handschoenen, waarin de zilvervezels zijn verwerkt die de microstroompjes loslaten, verstrakt het gelaat. Daarna worden de huidcellen gestimuleerd door luminotherapie (LED) waarvan de kleur bepaald wordt op basis van de behoeften van uw huid.

 life-magazine

Tenslotte stimuleren ultrasone trillingen de cellen in de diepte en bevorderen de zuurstoftoevoer van de huid. Aan het einde van de behandeling zullen uw gelaatstrekken strakker aanvoelen en uw rimpels minder uitgesproken zijn. Het resultaat is al zichtbaar na de eerste behandeling: de huid is ontspannen, soepeler en steviger, alsof u twaalf uur geslapen hebt. Deze unieke gelaatsverzorging is dankzij haar hoogtechnologisch kantje het beste wapen tegen huidveroudering. Aangezien wij alleen maar het beste voor onze huid willen, boeken we deze herfst dan ook een kuur van 5 behandelingen (op basis van de behoeften van de huid) + 1 onderhoudsverzorging 1 keer per maand.

Ook het onthaal bij Aspria Royal La Rasante is aangenaam: het lichaam wordt bedekt met een dekentje, het licht wordt gedimd en de ontspannende muziek voert u mee naar een oase van rust.

www.aspria.com/nl/clubs/aspria-brussels-royal-la-rasante/


 


© Fiftyandme 2021