Avène Physiolift

Vastgesteld door ons testpanel: Een vleugje jeugdigheid extra dankzij Avène Physiolift

Leestijd: 3 minuten

We mogen onze lachrimpeltjes met trots dragen, maar ze sieren ons nog meer als we ze kunnen combineren met een jeugdige uitstraling… Een paar van jullie waren zo vriendelijk om te testen of de Physiolift anti-aging dagcrème en oogcrème van Eau Thermale Avène ons daarmee kunnen helpen! Na een maand kwamen we weer samen met onze testers voor een gesprek over deze schoonheidsproducten.

Kritische dames rond de tafel als we samenkomen om de Physiolift anti-aging dagcrème en oogcrème van Eau Thermale Avène te bespreken. ‘Ik lees alles wat ik kan vinden over antiaging en kijk op alle producten de bestanddelen na’, zegt Ingrid. Yasmina was dan weer benieuwd hoe haar gevoelige huid zou reageren op de verzorgingen. ‘Ik ben heel gevoelig voor chemische toevoegingen, ik heb snel door of er iets mis gaat.’

Het openmaken van de verpakkingen van de producten die ze mochten testen, was al een plezier op zich. ‘De producten zien er heel aantrekkelijk uit en zitten in een leuke verpakking’, zegt Tanja. ‘Het ziet er clean en smooth uit.’ Kristien: ‘Het pompje staat mooi in mijn badkamer, is hygiënisch en ligt goed in de hand.’ En dan het echte werk. Eau Thermale Avène, bekend om haar producten met thermaal water dat mild is voor alle huidtypes, gaat er prat op met PhysioLift de ideale anti-agingdosering te hebben gevonden. Doorstaat de formule de test? Met glans!

life-magazine-avengeVan Nathalie krijgt de oogcrème zelfs 10 op 10. ‘De eerste oogcrème die ik verdraag, een fantastisch product!’, zegt Yasmina. ‘Ik ben er heel blij mee, ze is heel erg voedend en hydraterend.’ Inge verwachtte dat de oogcrème de vorming van beginnende rimpeltjes zou vertragen. ‘De avond dat ik de oogcrème eens niét gebruikte, merkte ik het verschil al’, zegt ze. ‘Als ze op is, koop ik ze zeker opnieuw.’ Wat de Physiolift anti-aging dagcrème betreft: sommige vrouwen moesten ze meer dan één keer aanbrengen voor een perfecte hydratatie, maar verder ook niks dan lof voor dit schoonheidsproduct. ‘De crème is makkelijk om aan te brengen en trekt goed in’, zegt An. ‘Van een dagcrème verwacht ik dat ze lang werkt en de huid beschermt en voedt. Dat je huid niet trekkerig is maar dat je haar als het ware niet voelt. En met deze dagcr.me voelde mijn huid zacht en ontspannen aan.’ Voor Yasmina’s gevoelige velletje was ze een verademing. ‘Ik heb een iets droge en nogal gevoelige huid waarvoor deze dagcr.me heel goed was’, zegt ze.

Liesbeth Housen, Formatrice Eau Thermale Avène, legt uit hoe de Physiolift verzorgingen van Eau Thermale Avène er zo goed in slagen om de architectuur van de huid te reconstueren en de huid weer glad en stevig te maken. ‘Net als de fundering van een gebouw, wordt ook de huid ondersteund door een welbepaalde structuur’, zegt Liesbeth Housen. ‘Deze structuur bestaat voornamelijk uit collageenvezels die de huid stevig en elastisch maken, en uit hyaluronzuur, een waterige gel rond de vezels die ervoor zorgt dat de huid er mooi vol en compact uitziet. Met de jaren worden ze echter schaarser. Toch kunnen we de structuur van de huid versterken. De Laboratoires Dermatologiques Avène vonden de precieze dosering van de formulebestanddelen om te architectuur van de huid te kunnen reconstrueren: 10 kDa AscofillineTM + 120 kDa mono-oligomeren van hyaluronzuur + 284 Da retinaldehyde. Resultaat? – 22% minder rimpels, + 19,4% een stevigere huid en +48,7% een stralendere huid.’


www.eau-thermale-avene.be

 


© Fiftyandme 2024