zelfbruiners gezicht

5 favoriete zelfbruiners voor je gezicht voor een natuurlijk kleurtje

Zelfbruiners kunnen je een natuurlijke glowy zomergloed geven, zonder dat je daarvoor in de schadelijke zon hoeft te bakken! Maar welke gebruik je het best?

Leestijd: 3 minuten

Eindelijk! De zomer is hier. Veel mensen om ons heen zijn al naar verre oorden geweest en hebben daar een prachtige bruine huid aan overgehouden. Maar houd jij er niet zo van om in de zon te liggen? Of mag het van jou nog een tikkeltje bruiner? Dan kan een zelfbruiner voor goed van pas komen. Dit zijn onze favoriete zelfbruiners voor het gezicht:

Maar voordat we beginnen…

  • Reinig het gezicht
  • Exfolieer de huid voor een egaler resultaat (dat doe je zo!)
  • Breng de zelfbruiner aan op een droge huid
  • Zelfbruiner in druppelvorm mixen in dagcrème (2-3 druppels voor een zomerse gloed of 4-5 druppels voor een zonovergoten kleur)
  • Was je handen met water en zeep na het aanbrengen van de zelfbruiner
  • Wacht 10 minuten tot de zelfbruiner droog is, voor het eerste contact met kledij
  • Onderhoud je bruine huid door na drie dagen een nieuw laagje aan te brengen

1. Sisley – Super Soin Autobronzant Hydratant Visage

€115, 50 (60 ml)

De Sisley zelfbruiner geeft je niet enkel een goudbruine glow, maar ook een zacht en gehydrateerd gezicht. Je hoeft dit product dus niet te mixen met dagcrèmes. Deze zelfbruiner is ideaal voor vrouwen die een natuurlijke sun-kissed gloed als resultaat wensen. Het laat je huid zowel vanbinnen als vanbuiten stralen.

2. Likami – Self Tan Elixer

€45 (50 ml)

Dit elixir met anti-aging ingrediënten, voeg je toe aan een hydraterende dagcrème of serum. Het is een verrijkende toevoeging aan je skincare routine, waar je huid nog meer van zal stralen. De zelfbruiner voedt de bleke huid en maakt het gezicht voller en elastischer. Het elixer kan je zowel in de ochtend als in de avond aanbrengen.

3. Collistar – Magic Drops Selftan

€37 (30 ml)

Deze druppels raden we aan om snel een zomers kleurtje te creëren. Je hoeft dus niet uren te wachten tot je resultaat ziet. Naast een bruin kleurtje, krijg je er ook nog een gehydrateerde huid van. Mix de druppels ‘s ochtends in je dagcrème voor een egaler en subtieler effect. Je kan zelf kiezen voor welke look je gaat: een gezonde gloed of een bronzed godin.

4. Clinique, Face Bronzing Gel Tint

€37 (30 ml)

Clinique, een klassieker voor iedere vrouw die fan is van skincare. De zelfbruiner van het merk geeft de huid meteen een bronzed look, waardoor foundation niet langer nodig is. De gelstructuur hoef je niet te mixen met een ander product en zorgt voor een egale verdeling op het gezicht. Super makkelijk!

5. Marc Ibane, Parle de Soleil – Tanning Drops

€39,95 (15 ml)

Het is een bestseller met een reden. De tanning drops van Marc Ibane geven je huid een gezonde zonovergoten tint. Voeg de druppels toe aan je favoriete dagcrème en brengt de mix aan op het gezicht. Het product geeft jou de controle over het eindresultaat. Hoe meer druppels je gebruikt, hoe bruiner je wordt.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024