revitalift laser

Een crème die doet wat ze belooft? Belgische vrouwen testten Revitalift Laser X3: “Mijn huid voelt strakker aan”

Hoewel een gezicht waarop je een leven kunt aflezen beeldschoon is, is er ook niks mis met het beetje willen rekken van tijd. Hoe? Door je huid in ieder geval goed te hydrateren met een crème passend bij de wat ouder wordende huid.

Leestijd: 2 minuten

Revitalift Laser X3

Het kiezen van de beste schoonheidsproducten uit de duizenden opties die op de markt zijn kan een ontmoedigende taak zijn. Maar Fifty & Me’s beauty team ging de uitdaging aan. We testten, testten opnieuw en doken in het advies van experten – alles om het perfecte product aan te kunnen raden die onze huid soepel houdt: de Revitalift Laser X3 dagcrème.

Wat gaat er schuil achter het product? Hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat tot 1000x zijn gewicht in water kan vasthouden. Het heeft de werking om rimpels te verminderen en het huidoppervlak te egaliseren en te verbeteren. Van een goede crème verwacht je nu eenmaal dat het niet alleen de lijntjes in het gezicht aanpakt, maak ook huidherstel stimuleert.

Daarnaast is er Pro-Xylane in de formule verwerkt. Dit is een actief ingrediënt waar 7 jaar onderzoek voor nodig was voordat het werd opgenomen in L’Oréal’s Revitalift Laser X3-lijn (dosis van 3%). Tijdens het testproces bleek het innovatieve actieve ingrediënt wonderbaarlijk krachtig te zijn voor rimpels en een droge en slappe huid.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.
revitalift laser

De wetenschap spreekt

Daarnaast hebben we goed nieuws voor de ongeduldigen onder ons: de Revitalift Laser X3 dagcrème vermindert 3 jaar rimpels in 2 maanden*. Voor een klinische studie testten namelijk 97 vrouwen blindelings de doeltreffendheid. Een dermatoloog toonde hen vervolgens de resultaten, waarna één van de vrouwen reageerde: “Een duidelijke verbetering! Mijn huid voelt soepeler en strakker aan.” Een ander: “Deze crème doet wat ze belooft.”

Sterker nog, eerder zie je ook al verschil: er is direct verbetering van de huidkwaliteit, na 1 week zijn de fronsrimpeltjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels aanzienlijk verminderd en na een maand is de huid steviger en voller en gezichtscontouren zijn beter zichtbaar. Een vernuftig product dus!

Een wonder voor de winterhuid

Ons oordeel sluit aan bij de studie. De crème maakt je huid inderdaad heel soepel en zacht – satijnachtig zelfs, dit moet gezegd worden. Het verstopt de poriën niet, wat bij veel andere dagcrèmes vaak wel het geval is, maar is toch onzichtbaar door een glad, glansloos ‘laagje’ die de huidstructuur verbetert. Op een wat drogere winterhuid verricht het wonderen door de vochtabsorberende werking. De geur is subtiel, fris en energiek. Klinkt goed, non? We hebben diep nagedacht over opbouwende kritiek, maar nee, we kunnen niets verzinnen. De Revitalift Laser X3 dagcrème krijgt van ons een go voor alle vrouwen vanaf ongeveer 35, of eigenlijk simpelweg voor iedereen met de wens een beetje gracefully oud te worden…

*Klinische evaluatie – 97 vrouwen. Equivalent in aantal jaren verbetering van het verschijnen van de kraaienpootjes.


© Fiftyandme 2024