kapsel 2022

De boy bob wordt hét kapsel van 2022

Zin om de schaar in je lokken te zetten? Dan voorzien wij je graag van wat inspiratie voor de kapseltrend van 2022: de boy bob.

Leestijd: 2 minuten

De boy bob is het kapsel van 2022

Oef. Zo’n kapseltrend die er al fantastisch uitzag op de catwalks, maar nu in de straten ook bij elke vrouw prachtig staat. De bob in het algemeen zoiets dat bijna iedereen staat en heel wat verschillende styling mogelijkheden heeft. Of je het nu stijl draagt, gegolfd of gekruld: het staat altijd stoer en vrouwelijk. Maar voor 2022 mag je de styling bij het kapsel wat achterwege laten. Bij de boy bob draait het erom dat je vooral niet te veel moet doen. “Wat belangrijk is, is de textuur van de bob. Het moet een beetje undone aanvoelen en vooral niet te stijf zitten”, vertelt haarstylist Luke Hersheson uit aan Glamour UK.

Sla het föhnen daarom beter over na het wassen. Laat het aan de lucht drogen: “Op die manier houd je er wat beweging in.” Bij de boy bob gaat het om je eigen haarstructuur en golven, knikken of krullen. Vraag de kapper daarom naar een gemakkelijke snit die je eigen textuur tot zijn recht zal laat komen. Dat scheelt ook nog eens heel wat tijd voor de spiegel ‘s ochtends.

Kapselinspiratie om mee te nemen naar de kapper

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jenna~Short hair (@skareje)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @mathilda.gvarliani

Lees ook
7 trendy kapsels waardoor je direct je grijze haren omarmt >

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2023