titanium haarkleur

Volgens experts wordt deze grijze haarkleur enorm populair in 2021

Grijs is taking over. En terecht. De kleur is enorm populair binnen elke leeftijdsgroep; van mensen die de overgang naar grijs omarmen tot mensen die experimenteren met metallic kleuren. In die laatste categorie is ‘titanium’ volgens trendsetters dé haarkleur van 2021.

Leestijd: 2 minuten

Oud omarmt het, jong loopt ermee weg

Verwacht wordt dat de titaniumkleur in 2021 zal domineren. Ondertussen hopen wij dat de kappers tegen dan hun deuren weer hebben geopend. Welke instructies je dan geeft om dit te bereiken? > Metallic zilver met ashy ondertonen. Voor de durfals kun je de kleur ook in ombré laten verven of zelfs met roze of lavendel accenten. Om het allerbeste resultaat te behalen, moet je je haar eerst laten bleken, maar dat zal de kapper je wel vertellen.

Titanium vergt onderhoud

De early adopters zullen ofwel geduldig moeten wachten tot de coiffeurs ons weer kunnen ontvangen óf kunnen eventueel zelf aan de slag. Maar let wel: de kleur heeft – hoe onhandig met de lockdown ook – wel flink wat onderhoud nodig. Na het eventuele bleken van het haar verandert de poreusheid en zal de titaniumlook geleidelijk aan vervagen door het wassen. Het advies luidt om de kleur om de twee tot drie weken te onderhouden, afhankelijk van hoe vaak je je haar wast. Verf je het zelf? Lees dan de aanwijzingen goed en raadpleeg eventueel een professional.

Het is dan ook heel belangrijk om je haar goed te verzorgen als je wilt dat het er gezond en fris blijft uitzien. Er bestaan speciale zilvershampoos en -conditioners en tolereer daarnaast geen hitte op je haar. De juiste producten gebruiken is heel belangrijk om je grijze lokken te laten stralen en jou met zelfvertrouwen op pad sturen.

#inspiratie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olivia Eleazar (@elkantlers)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lucky Hair Co. (@luckyhairco)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Adore Salon (@adoresalonca)

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld:
Shutterstock


© Fiftyandme 2021