gekleurde lippenbalsems

5 gekleurde lippenbalsems voor gehydrateerde, voller ogende lippen

Een goede lippenbalsem is een noodzaak voor zij die op zoek zijn naar gezonde, gevoede lippen. Maar welke kies je het best?

Leestijd: 2 minuten

De beste gekleurde lippenbalsems volgens Fifty & Me

Droge lucht, koude wind, UV-straling… Het zijn maar enkele van de vele oorzaken voor droge lippen. Veel lippenbalsems beweren dit op te kunnen lossen, maar niet allemaal doen ze wat ze beloven. In sommige balsems zitten namelijk irriterende stoffen die je lippen net uitdrogen. Droge lippen ogen namelijk nog dunner omdat de huid samentrekt en er door de kou kleine barstjes in ontstaan. Hydrateer je lippen dus veel en vaak. Maar in welke investeer je?

1. Dior Rouge Dior Satin Balm

De nieuwe lippenbalsem Rouge Dior Satin Balm bestaat voor 95 procent uit natuurlijke ingrediënten en zorgt ervoor dat je lippen de hele dag gehydrateerd blijven. De balsem zit verpakt in het iconische dior-hulsel en is net zoals de lipsticks navulbaar. En geloof ons: de glow op de lippen ziet er fantástisch uit.

42 €

2. Chanel Baume Essentiel

Voor wie een kleine handtas heeft, maar toch alles wil bijhebben is de Baume Essentiel van Chanel de perfecte oplossing. De lippenbalsem zorgt voor gezonde, gehydrateerde lippen. Maar dat is niet het enige waarvoor je hem kan gebruiken: je kunt het ook aanbrengen op je ogen en gezicht om je make-up look een extra glowy uiterlijk te geven.

42 €

3. Ilia balsem

Ilia’s hoog gepigmenteerde en hydraterende balsem lijkt op een lippenstift maar heeft een natuurlijke finish die je lippen zacht en gehydrateerd maakt.

30 €

4. E.l.f Cosmetics Black Cherry

E.l.f, heeft zijn eigen versie van het transparante, balsemachtige lipproduct genaamd Black Cherry voor een fractie van de prijs van veel andere luxeproducten.

7 €

5. Guerlain KissKiss Bee Glow

Voor honingzoete lippen kies je de KissKiss Bee Glow lippenbalsem van Guerlain. De balm bevat echte honing en bestaat voor 98 procent uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De balsem is verkrijgbaar in zes verschillende snoepjestinten, wat de balm de perfecte mix tussen een lipbalm en lipstick maakt.

38,50 €

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024