beauty musthaves herfst 2016

Beauty: De MUSTHAVES van de herfst

Leestijd: < 1 minuut

Tussen alle innovaties, gedurfde nieuwigheden en heruitgebrachte klassiekers door is hier een overzicht van wat we deze herfst écht moeten toevoegen aan ons beautyritueel. De teint houden we rustig en stralend, de hoofdrol is weggelegd voor de ogen en/of de lippen.

Door Manoëlle Sepulchre

  1. SISLEYA le teint: High tech foundation die speelt met licht en éclat creëert door de verzorgende eigenschappen. 30 ml, aanbevolen verkoopprijs: € 121 (vanaf oktober in de parfumerie).
  2. CLARINS, kwartet van harmonieuze oogschaduwtinten verrijkt met carnaubawas voor extra veel comfort. Kunnen apart of samen, wet of dry worden aangebracht voor uiteenlopende looks. Aanbevolen verkoopprijs: € 47,50 in de parfumerie.
  3. VERNIS IN LOVE VAN LANCÔME: Sonia Rykiel vindt de Lancôme-look opnieuw uit met een limited edition die een ode is aan Saint-Germain-des-Prés en de Parisiennes, dames die de French touch écht begrepen hebben! Aanbevolen verkoopprijs: € 20,50.
  4. VOLUME MILLION LASHES FATALE: Deze mascara zorgt in enkele borstelstrookjes voor een overdosis volume en een smoky effect. Aanbevolen verkoopprijs: € 16,99 bij de drogist.
  5. COUTURE EYE MARKER VAN YSL is een gemakkelijk aan te brengen stiftje voor de ogen dat even lang doorgaat als u. Kies zelf de dikte van het lijntje en ga voor dik of dun in één simpele beweging. Aanbevolen verkoopprijs: € 36,50 in de parfumerie.
  6. ROUGE ALLURE: Lucia Pica, die in 2014 werd benoemd tot artistiek directeur van de make-uplijn bij Chanel, brengt voor de herfst van 2016 haar eerste collectie uit. Alle producten zijn uitgevoerd in een palet met een en dezelfde kleur als basis: rood. ‘Rood is de kleur van het bloed, j’adore le rouge’, aldus Gabrielle Chanel. Aanbevolen verkoopprijs: € 31,65 in de parfumerie.
1. Sisley le teint
2. Clarins
3. Vernis Lancôme
4. Volume Million Lashes Fatale
5. Couture Eye Marker d' YSL
6. Rouge Allure de Chanel


© Fiftyandme 2023