tubing mascara

Tubing mascara is dé mascara die tegenwoordig gebruikt wordt (en dit onze zijn 4 favorieten)

Wat tubing mascara is? Het is het antwoord op je vraag naar lange wimpers zonder brokkels mascara die aan het eind van de dag onder je ogen plakken.

Leestijd: 2 minuten

Wat is tubing mascara?

In plaats van je wimpers te bedekken met dikke lagen pigment zoals bij de mascara die je waarschijnlijk gewoon bent, wikkelt tubing mascara elke wimper in waterbestendige, buisvormige polymeren. Het klinkt vreemd, maar deze ‘buisjes’ geven een fantastisch effect, blijft lang zitten en het is gemakkelijk te verwijderen zonder dat je eruit ziet als een wasbeer. Dompel een watje in warm water en de buisjes glijden eraf. Zwemmen is trouwens geen probleem: de tubing mascara blijft bij koud water zitten.

Let nog even hierop

Mensen met vette oogleden of gevoelige ogen die snel last hebben van tranende ogen zullen dol zijn op tubing mascara, net als mensen die lange dagen maken en mascara nodig hebben die de hele dag deftig blijft zitten. Het nadeel – en misschien ook wel het voordeel – is dat het effect van tubing mascara er heel natuurlijk uitziet. Goed voor degenen die dat willen bereiken, nadelig voor wie naar ultieme volle, lange wimpers zoeken.

Hieronder staan onze beproefde, niet-afbladerende en veegvaste favorieten, aanbevolen door Fifty & Me, met de M.A.C. Stack mascara op een terechte eerste plaats.

M.A.C.
Stack mascara
€ 33
Online verkrijgbaar

 

tubing mascara

ILIA Beauty
Limitless Lash Mascara
€ 29,95
Online verkrijgbaar

Essence
Bye Bye Panda Eyes!
€ 7,25
Online verkrijgbaar

 

tubing mascara

Charlotte Tilbury
Pillow Talk Push Up Lashes Mascara
€ 30
Online verkrijgbaar

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024