Uitgetest door de redactie: het gamma Age Perfect by L’Oréal Paris

‘Je mooi voelen op elke leeftijd’ vat precies samen waar Age Perfect voor staat. Al jarenlang biedt L’Oréal verzorgingsproducten voor de rijpere huid, die soms een beetje vergeten wordt. En nu is er het nieuwe gamma Age Perfect, met aangepaste formules waarbij gebruik gemaakt wordt van de laatste nieuwe technologieën. Een reeks producten die de rijpere huid optimaal verzorgen en de sporen van de tijd doen vervagen. Het team van Fifty&Me teste het gamma L’Oréal Age Perfect uit: dit zijn de favorieten van de redactie.

Leestijd: 2 minuten

age perfectAGE PERFECT LASH MAGNIFIER MASCARA

Dit zegt beautyredactrice Isabelle

Wat er zo fijn aan is?

Deze mascara is speciaal samengesteld voor rijpere wimpers. Het product bevat actieve bestanddelen als ceramide en jojoba-olie, die de wimpers versterken en voller maken. Daardoor lijken de ogen groter. De mascara is ook geschikt voor gevoelige, droge ogen en verzorgt de wimpers van de wortels tot de punten.

Verkrijgbaar in bruin en zwart – 16,99 €.

 

 

age perfect

AGE PERFECT RADIANT FOUNDATION

Dit zegt redactiecoördinator Laurence

Wat er zo fijn aan is?

Deze fond de teint is een combinatie van make-up en verzorgingsproduct. Ze bevat Pro-Xylane, die inwerkt op de rimpels en ze doet vervagen. Het product zorgt voor een goede hydratatie en houdt de huid veerkrachtig. De fond de teint dekt perfect en mijn huid is gladder en voelt ongelooflijk comfortabel aan.

                                 Verkrijgbaar in 10 tinten – 17,99 €. 

age perfect

AGE PERFECT LE ROUGE LUMIÈRE

Dit zegt hoofdredactrice Manoëlle

Wat er zo fijn aan is?

Dankzij de Blur-Veil technologie en de hydraterende kern (het midden van de lippenstift bevat een balsem) heeft deze lippenstift een sterk hydraterend effect op lippen die met het verstrijken van de jaren droger zijn geworden en soms groeven vertonen. Het product is verrijkt met kostbare oliën; het maakt de lippen zacht en geeft toch een intense                                              kleur… een winnende combinatie!

                                    Verkrijgbaar in 12 kleuren – 15,99 €

 

age perfect

AGE PERFECT RADIANT CONCEALER

Dit zegt beautyredactrice Lauren

Wat er zo fijn aan is?

De applicator is bijzonder handig, en de lichte textuur van de concealer camoufleert wallen onder de ogen. De oogomtrek en de blik zijn meteen frisser en minder vermoeid, terwijl het product niet in de fijne lijntjes blijft zitten! Deze concealer is gewoon volmaakt.

Verkrijgbaar in 3 tinten

 

Momenteel zijn deze producten exclusief verkrijgbaar bij Di en Kruidvat. 

 

 

 


© Fiftyandme 2023