Barbara Sarafian

Barbara Sarafian toont 4 wintertrends die ons extra warm zullen houden

Dat Barbara Sarafian naast acteren óók genoeg over styling weet, zagen we al toen ze haar eigen ‘FoKKoF’-collectie op poten zette. Daarnaast verschijnt ze immer stylish op onze social media en op de televisie. Dat we een blik in haar kledingkast mochten werpen met een aantal winterfavorieten, slaan we daarom niet af.

Leestijd: 2 minuten

Makkelijk en zelfverzekerd

In haar recent gepubliceerde boek ‘Mamy Blue’ vertelt Barbara Sarafian over haar leven en vooral dat van haar mama, inclusief de tragische én hilarische momenten, zoals haar jonge jaren in Watervliet en vooral haar eigenzinnige moeder, Mamy Blue, wie ze nog elke dag mist. Die nuchtere blik op het leven, met dat tikkeltje ‘anders’ vindt Barbara ook terug in haar winterfavorieten; een aantal items uit de collectie van het Belgische merk Julia June. Daarbij is ze ervan overtuigd dat ‘makkelijk en zelfverzekerd’ de nieuwe rijkdom zijn.

Wat ons vooral opvalt: warm en gezellig zijn hoeft niet ten koste te gaan van de mode. En laat dat nu net een van de hoofdlijnen zijn van de wintertrends in 2021. Barbara Sarafian doet het voor:

1. De debardeur

De debardeur was al even een hip, maar een trending combo dit najaar is specifiek een volumineuze jurk met pofmouwen met een oversized debardeur. Je look afwerken kun je doen met een broek, maar je kunt ook kiezen voor een legging (of blote benen voor binnenactiviteiten) en een tof stel cowboy boots.

2. Een XXL muts

Barbara Sarafian

Afgelopen zomer draaide het vooral om XXL tassen, deze winter dragen we een ander extra goot accessoire bij: de muts. Niet weg van deze? Een faux fur hoed en een beanie zullen we veel gaan zien in de koude maanden.

3. Coltrui en blazer

Barbara Sarafian

Tijd voor warmer geschut! Een coltrui én een blazer houden je dubbel zo warm.

4. Homewear

Homewear kwam op tijdens de eerst lockdown en lijkt voorlopig nog niet weg te gaan. Het handige: of je nu een avondje uit gaat of van plan bent om je stevig tussen de kussens van je zetel te nestelen, in deze outfit kan het beide.

De Julia June wintercollectie is online beschikbaar op de website en in de boetieks.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Julia June


© Fiftyandme 2022