De nieuwste topadresjes voor shopaholics en andere levensgenieters

Leestijd: 4 minuten

De winkelstraten van onze steden blijven ons verrassen met nieuwe, originele zaken. Wij zetten de laatste nieuwe shops op een rij waar wij alvast ons hart (en de inhoud van onze portemonnée) verloren… 

Home Corner

De opening op 7 mei van Marks & Spencer te Brussel gebeurde onder veel mediabelangstelling. De nieuwe M&S biedt op 5.000 m2 een mooi aanbod dames-, heren- en kinderkleding, vrijwel een ganse verdieping voedingswaren, er is een eigen bakkerij en een leuk ingericht M&S Café, maar wij waren vooral onder de indruk van de mooie corner M&S Home. Een bezoek waard!
M&S, Guldenvlieslaan 27, 1050 Brussel, marksandspencer.be

1-EDJ-topa-foto1-M&S-elle-deco1-EDJ-topa-foto1bis-M&S-elle-deco

Achtste in België

Leuven, de oudste en grootste studentenstad, heeft voortaan ook zijn Ellis Gourmet Burger. De restaurantketen, bekend voor de ‘betere’ hamburger, opende hiermee de achtste vestiging in België.
Ellis Gourmet Burger, Naamsestraat 5, 3000 Leuven, 016 66 12 66, ellisgourmetburger.be

2-EDJ-topa-foto2-Karmen_Ayvazyan_ELLIS_leuven_1-elle-deco

 

Eerste conceptstore

Het Belgische interieurlabel Dôme Deco opende zijn eerste conceptstore, meer bepaald op de Zeedijk in Knokke-Zoute. Op een oppervlakte van 300 m2 vind je meubilair, woonaccessoires, interieurtextiel, … en stylingadviseurs staan ter beschikking van de bezoekers.
Dôme Deco, Zeedijk 756 (nabij het Albertplein), 8300 Knokke-Zoute, domedeco.com/knokke

3-EDJ-topa-foto3-elle-deco


© Fiftyandme 2022