trendkleur najaar 2021

Dit belooft de fleurige modekleur van het najaar 2021 te worden

Met dit weer zal de zomer voor ons gevoel nog moeten beginnen, maar tegelijkertijd kunnen we allemaal wel een flinke blik naar voren gebruiken. Welke trendkleur gaat in het najaar van 2021 groot worden? Spoiler: het heeft alles met het klimaat te maken.

Leestijd: < 1 minuut

Bewuste keuze

Meer dan ooit hebben we de ruimte gekregen om bij onszelf na te gaan welke richting we willen opgaan met onze stijl. Veel mensen zijn op weg naar een duurzamere wereld en passen we onze garderobe daar op aan. Dat we ons als modekleur voor het najaar 2021 massaal aan de groene items wagen, is dus een verantwoorde keuze. En ook geen onbekende keuze trouwens, want afgelopen zomer was het ook al een kleur die volop aan de hand was.

Tijdloze stukken

vertellen dat we steeds meer gaan investeren in tijdloze, klassieke kledingstukken. Iets wat ze nu nog mist bij de grote modemerken, maar waar wel al een groeiende behoefte aan is. Edelkoorts ultieme tip? Combineer die klassieke, basic items juΓ­st met een opvallend item zoals een bloemenprint of veel kant.

Hoe draag je groen?

Allereerst kun je groentinten met elkaar combineren en spelen met de verschillende nuances voor een opvallend kleurenpalet. Het zal je doen denken aan de zon die door een levendig bos schijnt… Maar modeontwerpers leggen ook andere gedurfde combinaties: groen met warmgeel en vlammend oranje. Ook het proberen waard: groen met fuchsia. Zeker weten dat je hoge ogen zal gooien.

Inspiratie nodig? Ziedaar:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annette Weber (@nettiweber)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mette (@msorrig)

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen?Β Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld Β© Shutterstock


Β© Fiftyandme 2021