nageltrend najaar 2021

Maak je klaar voor de grote nageltrend van het najaar 2021

Buiten kan het somber, grauw en koud zijn, maar als het om nagels gaat, kan het najaar juist een leuke tijd zijn. Diepe, donkere tinten in de herfst geven een chique uitstraling, en zodra de winter inclusief feestdagen in aantocht is, hebben we massaal zin om voor glitters en glamour te gaan. Dit najaar zal de grote nageltrend een combinatie van beide zijn.

Leestijd: 2 minuten

French tips, maar dan anders

French manicure kennen we. Zo’n fijn, wit randje wat voor een verzorgd uiterlijk zorgt. De trendy variant hierop zagen we vooral in de vorm van kleurrijke, soms zelfs neon randjes. De nageltrend van het najaar van 2021 gaat hier nog verder in: de nageltrend word omgekeerd. In plaats van de vingertop te benadrukken, wordt dan de minimalistische lijn eenvoudig langs de nagelriem getrokken.

Dat kan wederom in een kleurrijke lijn, maar wil je helemaalย up to date zijn, dan kies je voor monochroom. Zo’n metallic of monochrome tint kun je overigens ook voor je volledige nagel kiezen. Zijn het witte glitters, zilver of juist goud? Dat is vaak lastig te zeggen bij monochrome nagels, wat het juist zo spannend maakt.

Vatten we even voor je samen:

Omgekeerd gekleurd lijntje

Metallic tips

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door eri ishizu (@erierinailz)

Monochrome nagels

Zo doe je het thuis

De hippe monochrome nagel is een kwestie van een goede lak vinden, maar bij de French tips is wat meer vaardigheid vereist. De nagelsalon zal daarom geen overbodige luxe zijn, maar ben je een beetje creatief, dan kun je ook thuis aan de slag.ย Zo ga je te werk:

  1. Knip, vijl en verzorg je nagels naar de gewenste vorm hebben.
  2. Breng een transparante of lichtroze basislaag aan.
  3. Ga te werk met een dun penseeltje om de smalle lijn langs de bovenkant of bij de nagelriem (duw hiervoor de nagelriem wel even terug) te trekken.
  4. Laat het drogen en breng tot slot een transparante topcoat aan om ervoor te zorgen dat je nagels zo lang mogelijk intact blijven.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen?ย Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld ยฉ Shutterstock


ยฉ Fiftyandme 2021