james nieuwpoort

Nieuw modehotspot aan de kust: James

Leestijd: 2 minuten

Sabine Van Praet is een – ondernemende – vrouw naar ons hart! Na een mooie carrière in de modewereld opende ze haar eerste winkel voor kinderkledij Basile in Nieuwpoort. Sinds kort biedt ze ook haar eigenzinnige selectie vrouwenmode aan in haar nieuwe multimerkenboetiekJames. De ideale plek om te gaan schuilen als het wat frisjes wordt tijdens je strandwandeling!

james nieuwpoortJames staat synoniem voor een ietwat ambiguë vrouw: een vrouw die de ene dag houdt van een androgyne look met zacht vrouwelijke toets, de andere dag kiest voor een ongedwongen feminiene uitstraling, geraffineerd elegant maar nooit overmatig opgetut’, aldus Sabine Van Praet, oprichtster van James.

Deze nieuwe boetiek huist in Nieuwpoort, de laatste seizoenen een geduchte concurrent van de mondaine shoppingstad Knokke. Wie houdt van discrete luxe en graag weg van de drukte én in stijl shopt, vindt zijn gading in deze opkomende badstad. Bij James kan je terecht voor een vernieuwende selectie high-endmerken die je nauwelijks elders aan de kust vindt.

Atypische selectie

Deze boetiek verenigt grote namen als Marni, Alexander Wang, Phillip Lim en Joseph met verfrissende labels als Raquel Allegra, Ulla Johnson en Roseanna. James streeft naar een melange van high-end labels en merken uit het hogere middensegment.

Bij James kan je tot slot ook terecht voor personal styling. Sabines jarenlange ervaring in de modewereld laat haar toe om je tijdloos en verfijnd te kleden volgens je eigen persoonlijkheid, zonder daarom niet minder te verrassen. Sabine Van Praet waakt bovendien over een evenwichtige mix van stijlen en prijzen.

James, Albert I-laan 153/0004, 8620 Nieuwpoort aan Zee, www.james-james.be


© Fiftyandme 2024