jennifer lopez jurk

Draag net zo’n romantische jurk als Jennifer Lopez op deze zomerse dag

Jennifer Lopez (52) kan het allemaal: ze is zangeres van geweldige anthems, ster in vele goede films, is danseres van de bovenste plank en loopt er altijd bij om door een ringetje te halen. Zelfs toen ze laatst boodschappen deed met haar dochter belichaamde ze alles wat casual glamorous inhoudt.

Leestijd: 2 minuten

Glamorous in wit

Wachten op haar wedding day met Ben Affleck doet ze niet meer: Jennifer Lopez droeg een prachtige, kanten witte midi-jurk met een diepe V-halslijn en een nauwsluitende taille op een zomerse dochter met haar dochter Emma (14) in Los Angeles. De vloeiende jurk is de perfecte outfit voor de zomer, die haar rondingen benadrukt en er toch effortless uitziet.

Lees ook
Zwierige zomerjurken: met deze kleurrijke jurken zit je deze zomer goed >

Om de eenvoudige jurk te complimenteren droeg ze haar haar in een rommelige knot. Haar make-up hield ze eveneens simpel terwijl haar accessoires wel meer mochten opvallen: een grote pilotenzonnebril, zilveren oorringen, meerdere kettingen en een Christian Dior tote bag in een uniek bloemenpatroon. En die schoenen, wauw! Ze droeg een paar superhoge sleehakken met juwelen aan de bovenkant – helemaal de weer trendy, die sleehakken.

(Foto door MEGA/GC Images)

Een jurk zoals Jennifer Lopez

Hugo Boss jurk € 329
Mango jurk € 69,99
Esprit jurk € 129,99
C&A jurk € 179,99
Mango jurk € 59,99

Gezin

Het is moeilijk te geloven dat de eeuwig jeugdig ogende J.Lo ondertussen 52 jaar is en het lijkt erop dat het leven beter gaat dan ooit. Bijna 20 jaar na de verbreking van haar verloving met Ben Affleck besloot het koppel om hun relatie een tweede kans te geven. En hoe! Binnenkort zullen ze alsnog in het huwelijksbootje stappen. In 2002 hadden ze voor het eerst een relatie, waarna ze zich in november van datzelfde jaar verloofden, maar stelden hun huwelijk enkele dagen voor hun trouwdatum in 2003 uit. Uiteindelijk verbraken ze een jaar later hun verloving. Samen vormen ze een prachtig samengesteld gezin: J.LO heeft een 14-jarige tweeling, Emme en Max, Affleck heeft drie kinderen met zijn ex-vrouw Jennifer Garner: Violet (16), Seraphina (13) en Samuel (10).

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2022