Katie holmes flat cap

Katie Holmes laat zien hoe je een flat cap draagt, het accessoire dat terug hip is

De flat cap (of newsboy cap) mag zich deze winter een van de beste vrienden van de sterren noemen, want: niet alleen handig om in combinatie met een mondmakser incognito over straat te gaan, maar ook best een warm en stijlvol statement. Check vooral even hoe Katie Holmes het combineert.

Leestijd: < 1 minuut

De flat cap

Katie Holmes verdient volgens ons extra credits voor haar rol als trendsetter. Tuurlijk, 20-something modeltypes kunnen alle trends (wat zeggen we? Zelfs een jute zak) nailen. Maar degenen met een paar jaar meer mode-expertise verdienen een extra vermelding.

Deze iconen hebben inzicht in de items die een, twee of zelfs drie decennia geleden een statement maakten en bij welke het nodig is om een hedendaagse comeback te maken. Misschien dat daarom de flat cap op de radar van de 42-jarige Katie Holmes staat, een pet die we voor het laatst volop in de zero’s zagen en eigenlijk toch best leuk is.

Afgelopen week verscheen de actrice met het hippe hoofddeksel toen ze een koffie afhaalde in de straten van New York. Ze droeg daarbij een lichtwas-blauwe jeansbroek met een wijde snit die direct de jaren 70 oproept. Daarbij een zwarte blazer, een bijpassende coltrui, een paar lederen laarzen en een herbruikbare tote tas – waarvoor bonuspunten voor duurzaamheid. Een enigszins simpele combinatie, maar het staat onwijs hip. Om het zelf te stylen zijn een flare jeans en een gelijkaardige blazer zeker aanraders.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock & Instagram


© Fiftyandme 2022