wijde jeans 50+

Modieus voor 50+: de wijde jeans is een van de populairste modetrends van 2022

De wijde jeans heeft ondertussen al geruime tijd de plaats ingenomen van de skinny jeans. En dat niet alleen, de volumineuze pijpen is uitgegroeid tot een van de grooste (al dan niet de allergrootste) modetrend van 2022. En daar zijn we maar al te blij mee.

Leestijd: < 1 minuut

Broekentrend van 2022

Hoewel jeansstof nooit uit de mode geraakt, veranderen modellen wel elk seizoen. In 2022 is de wijde en elegante jeans trend en we verwachten dat het hier is om nog lang te bijven. Bijna elke ontwerper tijdens de grote Fashion Weeks had de wijde jeans op de catwalk.

De wijde jeans dragen op 50+

In modeland zien we de straight leg jeans (hoe zo’n wijd model ook wel wordt genoemd) vaak gecombineerd met een groot shirt, sneakers en een klein schoudertasje. Maar gelukkig kun je de broek met bijna alles wel combineren. Een alledaagse look? Een blazer, top en een paar toffe laarzen, zoals cowboy boots. Een zakelijke outfit? Combineer de trending broek met zwarte coltrui en beige bouclé jasje en hakken. Feestelijk? Een feestelijke top is de sleutel. Denk aan een paillettentop of een one-shouldertop. Hoe je ze wil combineren is aan jou, maar wat inspiratie kan natuurlijk geen kwaad:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Annette Weber (@nettiweber)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mette (@msorrig)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem)

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024