KERSTMIS: 1 tafel, 3 stijlen

Leestijd: 3 minuten

Met kerstmis kan je niet zonder inspiratie. Inspiratie voor het optuigen van de kerstboom, voor de zoektocht naar de juiste geschenkjes en vooral voor het aankleden van een feesttafel die naam waardig. Om u te helpen bij uw missie voor de “meer dan perfecte eindejaarviering” selecteerden wij voor u mooi vaatwerk, leuke accessoires en drie magische aankledingen. Kopieer naar hartelust!

Door Aurélie Schoonjans

TRADITIONELE Kerstmis © Maisons du Monde

DOOR HET UITBUNDIGE GROEN LIGT DEZE TRADITIONELE TAFEL HELEMAAL IN DE LIJN VAN DE KERSTSFEER.

Start met een rode tafelloper die u uitlegt over een tafel in natuurhout. Bedek deze vervolgens met dennentakken. Op de borden – diep en klassiek – plaatst u een kaars, een kerstbal en enkele crackers met zowel voor uw jongste als voor uw oudste gasten enkele verrassingen. Geef de dieren uit het bos wat hen toekomt en verstrooi de kinderen met beeldjes van hinden, uilen, beren of herten die in glazen klokken zijn opgesloten. Voor de servetten kiest u linnen dat u versiert met een zuurstok en een rood lint. Om de tafel te verlichten en te dynamiseren plaatst u her en der enkele rode kerstballen en themakaarsen. Met deze aankleding voelen uw gasten zich thuis als waren ze op bezoek bij de Kerstman.

1 NOEL-TRADITION-AMB-TABLE

1.RosaPiù, windlichten op basis van rozen en gestabiliseerde bladeren, design Concetta Spitaleri, prijs op aanvraag. 2.J-line, schotel in “Cœur”-aardewerk, kleur taupe, € 7,90. 3.Brico, kerstballen, decoratie in rood vilt, € 2,59. 4.Maisons du Monde, plastic zuurstok voor de boom, € 15,48/12 stuks. 5.Maisons du Monde, pakket van 20 papieren “Christmas”-servetten, € 2,99. 6.Ikea, champagnefluit in geblazen glas, collectie “Vinter”, € 2,49.

1.
2.
3.
4.
5.
6.


© Fiftyandme 2023