It-list voor Kerst

Leestijd: < 1 minuut

24 december staat voor de deur… en u hebt nog niet al uw cadeaus gevonden?! Laat ons snel dé lijst van perfecte kerstcadeautjes opstellen!

Door Angela De Grève

Eerst en vooral: laat de feestdrukte uw look en teint niet bezoedelen…

1. Doe uzelf een van deze producten cadeau om uw huid extra te verzorgen.

2. Geef uzelf een opkikker met gedurfde kleuren… en doe uw lippen blozen met de lippenstift van Dior, Estée Lauder en Sisley.

3. Vergeet de finishing touch niet en ga voor goud, om de schitteren van top tot teen.

Maar Kerstmis is geen echt feest als u uw geliefden niet bedelft onder stijlvolle, met zorg uitgekozen cadeautjes. Bij Planet Parfum bent u daarvoor aan het juiste adres. Op één plek vindt u er alles in één (perfect gelakte) vingerknip!

Maak  van de gelegenheid gebruik om die bijzondere leden van het mannelijke geslacht duidelijk te maken dat ze in uw ogen uniek én ideaal zijn met de geschenkenkoffer L’homme idéal van Guerlain of verzorg ze dankzij het Force Suprême Serum van Biotherm.

Voor haar kiezen we de nieuwe eau de toilette van Yves Saint Laurent, Black Opium. Laat je door de schitterende flacon meevoeren naar een wereld waar glamour regeert…

Maar vergeet ook de kleurenpracht van een palet niet, zoals het Palette 29 Faubourg Saint-Honoré van Lancôme dat in één enkel doosje 3 tinten voor de lippen en 6 tinten oogschaduw bevat.

Delicaat als zijde, kan u zich ook hullen in het frivole La petite Robe noir van Guerlain of het streelzachte l’Extase van Nina Ricci.
En als één geur niet volstaat, schenk dan nog meer plezier met de geschenkkoffers La vie est belle van  Lancôme en Pleasures van Estée Lauder.

Alles om te schitteren tijdens de feesten en de rest van het nieuwe jaar!

Meer cadeautips hier!© Fiftyandme 2023