Life Magazine zoekt stagiaires marketing

Leestijd: 4 minuten

Intern WANTED ! Word de rechterhand van de directrice Marketing van het magazine en de website Life Magazine. Jouw jobomschrijving? Multitasking waardoor je zowel kan assisteren in de verkoop van publicitaire ruimte als in de strategische ontwikkeling van de website.

Getuigenissen

Loïc, student aan het EPHEC

loic stagiaires marketing life magazine“Naast de omschrijving van de stage was het de sfeer van onze eerste afspraak die me deed beslissen om de stage aan te nemen. Een gesprek zonder franjes dat heel gemoedelijk verliep. Er werd me meteen gevraagd om elkaar te tutoyeren en er werd me op het hart gedrukt dat ik heel welkom was om mijn stage bij hen te komen doen. Wat ondertussen werkelijkheid werd! Ondanks het feit dat dit een heel vrouwelijke wereld is, voelde ik me er heel goed. Bovendien kon ik, in de mate van het mogelijke, mijn werktijd zelf indelen. Life Magazine is een soepel bedrijf dat oog heeft voor onze verwachtingen.”

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Gaëlle, student aan het ECS


Life-Magazine“Het EPHEC biedt zijn studenten al jaren de kans om een stage van 3 maanden te doorlopen. Ik had al de kans gekregen om me onder te dompelen in de professionele wereld tijdens mijn stage in het eerste jaar. Dat was al een mooie ervaring. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot het digitale en tot communicatie, de reden waarom ik mijn kandidatuur naar Edition Ventures opstuurde. De jobomschrijving kondigde een stage aan met heel diverse activiteiten. Omdat ik vooral op zoek was naar een nieuwe ervaring, meer in overeenstemming met mijn echte interessegebieden, heb ik niet getwijfeld.”

Het jobaanbod aan het einde van mijn stage was voor mij heel onverwacht. Fierheid mengde zich met twijfel. Dit voorstel betekende dat ik klaar was voor het actieve leven, ook al had ik het gevoel dat ik nog veel moest leren. Ik werd verdeeld tussen mijn eerste idee om nog een master te volgen en mijn eerste jobaanbieding. Na diep nadenken en een paar uren onderzoek, kwam ik tot een goed compromis en besloot ik om de twee te combineren! Zo ben ik nu bezig aan mijn master Digitale Communicatie en doe ik mijn stage bij het team van Life Magazine. Door stage te doen bij een uitgeverij met naam kan je mooie referenties op je cv zetten. Twijfel dus niet en doe ervaring op bij het team van Life Magazine!”

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Géraldine, studente aan het ISFSC


Life-Magazine“Stage doen bij Edition Ventures was een mooie opportuniteit. Samenwerken met Manoëlle Sepulchre en Gaëlle Mauroit voor Life Magazine was een verrijkende ervaring. Ze gaven me de kans om te tonen wat ik waard ben. Eens ik mijn competenties had getoond, wisten ze dat ze me konden vertrouwen en gaven ze me verschillende taken met verantwoordelijkheid. Ze lieten me vrij maar bleven ook aan mijn zijde om me te begeleiden, raad te geven, te helpen, … Deze professionele ervaring heeft me veel over mezelf en over de uitgeefwereld geleerd, zowel over print als web. Ik zou deze plek aanraden aan alle studenten die op zoek zijn naar een leerrijke stage in de uitgeefwereld. Je komt terecht in een team met een luisterend oor, dat je zoveel mogelijk wil aanleren en dat eveneens wil bijleren van jouw competenties en kennis.”

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Céline, studente aan het EPHEC


Life-Magazine“In mijn eerste jaar deed ik al een stage. Ik moest er heel repetitief werk doen, deze keer wilde ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Toen ik deze keer op zoek ging naar een stageplek, stootte ik op het aanbod van Edition Ventures. De jobomschrijving sprak me meteen aan en ik wist dat dit een stage zou zijn die ik graag zou doen. En inderdaad, ze beantwoordde aan al mijn verwachtingen. Creatief zijn met Photoshop, een gemeenschap animeren op de sociale netwerken en de inhoud van een website beheren. Als je op zoek bent naar een stage waar je kan multitasken en waar je creativiteit welkom is, denk ik dat je je thuis zal voelen bij Edition Ventures!”

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Welk profiel heb je?

● Je bent student marketing of e-business
● Je hebt een goede kennis van de sociale netwerken en het internet
● Kennis van Adobe is een pluspunt
● Pro-actief, autonoom en mulit-inzetbaar

Wat moet je doen?

● Implementeren van marketingstrategieën voor life-magazine.be
● Opvolging van commerciële acties

Geïnteresseerd?

Stuur je cv op ter attentie van Gaelle Mauroit
Email: gma@editionventures.be
Adres : Edition Ventures, Leuvensesteenweg 431D, 1380 Lasne

De stage gaat door op de redactie van Life Magazine in Lasne en is bereikbaar met het openbaar vervoer.

De stage is niet bezoldigd


© Fiftyandme 2024