Naomi Campbell : bijna 50 en in haar blootje (voor Vogue)

Naomi Campbell is een klassieke schoonheid zonder meer. De tijd lijkt geen vat op haar te hebben. Ze heeft nog altijd die onweerstaanbare mix van elegantie, looks en uitstraling. 49 is ze ondertussen. Dat weerhield haar niet om naakt te poseren voor de Britse Vogue die binnenkort in de rekken ligt. 

Leestijd: < 1 minuut

Daar staat ze dan zelfzeker in de Keniaanse woestijn enkel gekleed met een juweel discreet gedrapeerd over de bips. Naomi Campbell durft: het is een foto die ze onlangs zelf op haar Instagram account postte. Voor alle duidelijkheid: dit is een onbewerkte foto. De bewerkte versies verschijnen binnenkort in de Britse versie van Vogue. Die zullen vast en zeker adembenemend zijn. Zoveel is zeker. Maar laten we eerlijk zijn: ook zoals ze daar staat, knalt ze op haar 49ste.

Het is niet de eerste keer dat Naomi Campbell uit de kleren gaat. Eerder dit jaar deed ze dat ook voor het Franse cosmeticamerk Nars. Daar poseerde ze enkel met haarextensies die de intieme delen van haar lichaam geraffineerd bedekten.

Het moet dan ook niet gezegd dat de Britse actrice en topmodel van Afro-Jamaicaanse afkomst net voor ze vijftig gaat worden straalt als nooit tevoren. Samen met collega’s Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista en Claudia Schiffer behoort ze tot een select groepje supermodellen bekend geworden in de 80’s en 90’s. Vandaag etaleert ze echter nog altijd exact dezelfde dosis glamour dan toen.


© Fiftyandme 2024