boeken leven 50

3 boeken die je wil lezen over een stijlvol leven als je de 50 bent gepasseerd

Het leven begint pas echt bij vijftig! Je omarmt je kwaliteiten en accepteert jezelf steeds meer, geniet meer van vriendschappen, ervaringen en avonturen en het is niet te laat voor een carrièreswitch. En dat begint bij de juiste mindset. Deze boeken helpen het ouder worden omarmen en tegelijkertijd te zorgen dat je energiek blijft.

Leestijd: 2 minuten

De tijd van je leven – Petra van Bremen en Helene van Santen

boeken leven 50

Body en mind gaan hand in hand. Nederlands Internationaal topmodel, boegbeeld voor de 50+ empowerment en grey hair influencer Petra van Bremen gelooft heilig in natuurlijke schoonheid en dat het leven alleen maar leuker en beter wordt. Samen met Helene van Santen schreef ze dit boek over psychologie, gezond leven en beauty om je te inspireren een vervuld leven te leiden als vijftiger, zestiger, zeventiger… of zelfs als honderdjarige!

21,99 €

More than a woman – Caitlin Moran

boeken vijftig

De middelbare leeftijd saai? Allesbehalve, vindt ‘funny feminist’ Caitlin Moran. In haar nieuwe boek More Than a Woman – Een ode aan de overvraagde veertig plus-vrouw laat ze zien wat een vrouw allemaal moet doen op één dag plús alle zaken die er nog bij kunnen komen kijken – zoals bij Caitlin een dochter met een eetstoornis. Het leven wordt niet bepaald rustiger volgens haar, maar dat maakt het net heel uitdagend. Het boek is een ode aan alle veertig plus-vrouwen die de wereld draaiende houden. De echte heldinnen.

21,99 €

Ook leuke meisjes worden 50 – Maaike de Vries en Manon Kerkhof

boeken leven 50

Dat de overgang een turbulente periode is, kunnen veel vrouwen beamen. En dan zeker niet altijd in positieve zin. Het goede nieuws is dat de overgang ook weer overgaat en het de start kan zijn van de volgende fase in je leven. Dit boek van gezondheidswetenschapper dr. Maaike de Vries en gynaecoloog dr. Manon Kerkhof biedt concreet en (h)eerlijk nuchter advies over krachttraining, een goed mentaal welzijn en de essentie van gezonde voeding. En onthoud: niet alles moet meer, doe wat je leuk vindt en wat bij je past. Dat zal dit boek je nog eens duidelijk maken.

21,99 €

Deze review over de leukste boeken voor een leven na je 50 verscheen in de eindejaarseditie van Fifty&Me, die nu in de winkel ligt. Meer van zulke tips lezen? Haal ‘m nu of abonneer.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024