Florence Benhamou

5 inspirerende vrouwen van onze generatie om te volgen op Instagram

Vind je @fiftyandmemagazine op Instagram leuk? Dan zijn hier nog enkele vrouwen van 50 jaar (of ouder) die we graag volgen op het sociale netwerk Instagram omdat ze ons inspireren, aan het lachen maken en/of laten dromen…

Leestijd: 2 minuten

Influencers van onze generatie

Maar wie zijn deze vrouwen die echte sterren op Instagram zijn geworden? Deze moeders/vrouwen/zakenvrouwen/gepensioneerden/vrienden van 50 jaar en ouder, die dagelijks door duizenden mensen worden gevolgd, verschillen niet zo veel van ons! Ze houden van koken, reizen, naar een tentoonstelling gaan, verliefd worden op een nieuwe jurk of een mooi paar schoenen, in de wangen van hun kleinkinderen knijpen… Wat hebben ze gemeen? Zij leven met volle teugen en brengen hun levensvreugde over via een scherm! Concentreer je op 5 profielen om te volgen….

1. simone-i-jacob

Voor deze succesvolle artieste en model is leeftijd geen grens! Gepassioneerd door hedendaagse kunst, is Simone een zonnige persoonlijkheid. Haar stralende lach brengt kleur waar ze ook gaat, zelfs op zwart-wit foto’s…

2. florencebenhamou

Florence Benhamou belichaamt Franse elegantie. Ze houdt van gezond eten, de natuur (en mooie bloemen), kunst en creativiteit… Op haar account deelt ze haar beautytips op video, maar ook recepten (die ook met de ogen kunnen worden gegeten) en reisfoto’s. Altijd met een oneindige zoetheid en nooit een fout in de smaak!

3. Over50_style

Dit anonieme account is voor alle vrouwen van middelbare leeftijd die zich goed voelen over zichzelf en graag stijlvol zijn! Veel meer dan een prachtig fotoalbum, is deze Instagram een nest van mantra’s! Wij houden vooral van haar citaten – altijd optimistisch en welwillend – die zeer betekenisvolle beelden vastleggen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Over50__style (@over50__style)

4. embracingfifty

Valerie houdt van mode, reizen en… bubbels! Via haar foto’s zien we het dagelijkse leven van deze Schotse vrouw die het leven thuis of in de vier uithoeken van de wereld omarmt.

5. Silverstorm777

Hillary is een model en influencer. Athletic, het blonde meisje (blond of wit, afhankelijk van de noden van de shoot of haar humeur!) geeft ons altijd een opkikker! Eén ding is zeker: ze heeft haar pseudi goed gekozen… Een zilveren storm, die goede energie afgeeft.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024