fitste sterren

De fitste vrouwelijke sterren die de 40 zijn gepasseerd

Fit zijn kent natuurlijk absoluut geen leeftijd en deze prachtige sterren bewijzen dat maar weer. Het is net of ze met de dag mooier worden, nietwaar?

Leestijd: 2 minuten

Jennifer Aniston – 52 jaar

De 52-jarige Jennifer Aniston heeft een stralende huid, prachtige lokken en een figuur om jaloers op te zijn. Gelukkig deelde de actrice haar geheim voor een fit lichaam: in een interview met Ellen Degeneres liet de blondine weten dat ze regelmatig bokssessies heeft met haar trainer.

Angelina Jolie – 45 jaar

De 45-jarige actrice heeft een prachtlichaam maar ook haar eigen onzekerheden. In een interview met het magazine Harper’s Bazaar vertelde Angelina Jolie eerlijk hoe ze vroeger op school door haar punkuiterlijk niet populair was en over hoe haar lichaam de voorbije jaren is veranderd. “Mijn lichaam heeft veel meegemaakt het voorbije decennium, vooral de laatste vier jaar. Ik heb zowel zichtbare als onzichtbare littekens. De onzichtbare zijn moeilijker om mee om te gaan.”

Jennifer Lopez – 51 jaar

Dat de 51-jarige Jennifer Lopez zo’n sportief lichaam heeft is voor ons geen raadsel: ze traint bijna iedere dag met haar verloofde Alex Rodriguez die een sportschool heeft in Miami. Dan heb je wel motivatie natuurlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

 

Julia Roberts – 53 jaar

Julia Roberts is eigenlijk sinds de film Pretty Woman geen spat veranderd. De vrouw – die inmiddels tal van keren uitgeroepen is tot mooiste vrouw ter wereld – heeft zo haar geheimen: “Ik ben een ras-optimist die veel lacht en ik heb een positieve levensvisie. Hoe ouder je wordt, hoe meer je innerlijk gaat tellen, en tegen een happy attitude kan geen wondermiddel op. Geluk maakt je mooi en houdt je jong”, zei de actrice in een interview met Girls in Film.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julia Roberts (@juliaroberts)

Eva Mendes – 46 jaar

De Hollywoodactrice Eva Mendes (en partner van Ryan Gosling) heeft er iets voor over om er jong te blijven uitzien. Behalve dat ze drie tot vijf keer per week traint, deelde ze in november ook een foto op Instagram met naalden in haar hals tijdens een zogenoemde mono-thread behandeling, een minder ingrijpend alternatief voor een klassieke facelift.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva Mendes (@evamendes)

Viola Davis – 55 jaar

“Als ik om 5 uur ‘s ochtends op mijn werk moet zijn, sta ik om drie uur op en ga ik trainen. Ik ren en ik doe gewichten”, vertelde ze aan SELF. Eh, dát is pas toewijding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VIOLA DAVIS (@violadavis)

Michelle Obama – 57 jaar

Denk je aan Michelle Obama, dan denk je niet alleen aan haar populaire voormalige rol als first lady, maar ook aan haar voorliefde voor fitness en voeding. In een interview met Vogue in 2008 vertelde ze: “Lichaamsbeweging is heel belangrijk voor me, het is therapeutisch.”

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024