kerstwinkel nederland

Groot liefhebber van Kerstmis? Deze gigantische kerstwinkel in Nederland is nu al open

Glimmende kerstballen, warme choco en engelenmuziek… Wat is Kerstmis toch een heerlijke tijd, nietwaar? Het is nog even wachten tot 24 december, maar wil je vast in de kerstsferen komen, dan is Christmas Village in het Nederlandse Scheveningen de plek waar je moet zijn. En raad eens? Je kunt het nu al bezoeken om inkopen te doen en in kerstsferen te komen!

Leestijd: < 1 minuut

Christmas Village

De Oude Rokerij in Scheveningen is omgetoverd tot een kerstwalhalla met oneindig veel kerstdecoratie zoals kerstballen, -slingers, -beelden, -verlichting en meer, verdeeld over twee verdiepingen. Normaalgesproken opent Christmas Village pas open in oktober, maar omdat het afgelopen jaar niet bepaald vrolijk was (lees: druilerig), besloten ze al een maand eerder de deuren te openen. Fijn voor wie in de najaarssferen zit en net als wij erg uitkijkt naar Kerstmis.

Inspiratie opdoen

Je kunt natuurlijk nu al inkopen doen om je huis te versieren, maar je kunt ook voor een warme choco gaan en alvast inspiratie opdoen voor december. Hoe zal de kerstboom er dit jaar uitzien? Welke kleur kerstversiering kies je? En welke kaarsen matchen goed bij elkaar?

Christmas Village
Dr Lelykade 188, Scheveningen Haven

Openingsuren: 10.00 tot 18.00

Vanaf 16 september: donderdag tot en met zondag
Vanaf november dinsdag tot en met zondag
Vanaf december zeven dagen per week geopend

Kerstwinkel in België

Het is nog even afwachten of de grootste winkel met kerstartikelen in de Benelux zal openen, namelijk die in Wijnegem Shopping Center met de naam It’s all about Christmas. Om even te vergelijken: Christmas Village telt een respectievelijke 1000 m2, terwijl It’s all about Christmas de laatste editie zo’n 24000 m2 telde. We houden onze vingers gekruist dat het kerstparadijs dit jaar weer zal plaatsvinden – en tot dan rijden we nog even naar Scheveningen.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2021