timmermans 2.0

Multibrand store Timmermans 2.0 in Sint-Niklaas zet in op een gróót aanbod

Multibrand stores zien we steeds vaker in de toekomst: een store met meerdere merken, waar een sterk gecureerde selectie van producten wordt verkocht, gestuurd door een duidelijk thema, lifestyle of filosofie.

Leestijd: 2 minuten

Voor alle benodigdheden

Om met die stroming mee te doen vernieuwde de multibrand store Timmermans in Sint-Niklaas en werd het volledig in een nieuw jasje gestoken onder de naam Timmermans 2.0. In de multibrandstore kan je terecht voor zowel schoenen, kleding, accessoires, reis-en kantoorartikelen als lederwaren. En dat gaat van merken zoals Van Hogan en Veja tot Nathalie Vleesschouwer. Je vindt er dus zowel internationale labels als gekende Belgische merken en zowel vrouwen- als mannenmode.

Verschillende elementen

Voor de renovatie kreeg het interieur een volledige make-over in samenwerking met het Antwerpse design agency ‘We want more’; de winkel werd ingedeeld in vier secties volgends de vier natuurelementen: vuur, aarde, water en lucht. Elk element heeft een eigen kenmerk.

Carole Timmermans, één van de zaakvoerders, vertelt: “Op basis van de elementen maken we ook onze keuze voor onze collecties. Zo streven we altijd naar een evenwichtige verdeling tussen verschillende genres/collecties schoenen, kleding, lederwaren en reisartikelen, zowel voor dames als voor heren: vuur staat voor merken die sociale status onderstrepen, producten die een ‘erotiserende functie’ hebben, aarde staat voor vakmanschap en merken die gebruik maken van eerlijke, natuurlijke materialen, water staat voor technologie die de drager comfort schept en lucht ten slotte staat voor het efemere, de vluchtige ‘modeschnabbel’.

timmermans 2.0

Shopervaring

De winkel richt zich op de meer high-end merken en een aangename shopervaring voor de klanten. Je kan de winkel bezoeken in hun vestiging op de Nieuwe Baan 135 in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen. Of je kan een bezoek brengen aan hun webshop www.timmermans.be.

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024