naomi campbell dochtertje

Naomi Campbell (51) laat voor het eerst haar dochtertje zien

Naomi Campbell werd in mei 2021 op 50-jarige leeftijd voor het eerst moeder. Behalve af en toe een paar voetjes op Instagram, heeft ze haar dochtertje nog niet aan ons voorgesteld. Tot nu:  in een fotoshoot voor het maartnummer van de cover van de Britse Vogue, verschijnt het supermodel gefotografeerd met haar dochter, beide met een grote bos haren.

Leestijd: 2 minuten

Grootste zegening

Het topmodel Naomi Campbell heeft de naam van haar dochtertje nooit onthuld, maar ze bevestigde dat ze niet geadopteerd is. Toch wisten heel weinig mensen maar dat ze van plan was om moeder te worden, vertelde Campbell aan Vogue: “Ik kan het aantal mensen dat wist dat ik haar kreeg op één hand tellen. Maar ze is de grootste zegening die ik me ooit kon voorstellen. Het is het beste wat ik ooit heb gedaan.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door British Vogue (@britishvogue)

De enige keer dat Campbell eerder over haar dochter heeft gesproken was in september vorig jaar, toen ze haar omschreef als “een droomkind”. Ze zei toen tegen BBC HardTalk: “Ze is geweldig. Ze is al heel zelfstandig, heel slim, alert, slaapt 12 uur. Ze is een goede meid.”

Terugkijken op haar carrière

De baby leeft nu al het luxe leven, want Naomi neemt haar overal mee naartoe als ze reist voor werk. Het topmodel loopt nog volop modeshows, al is dat soms wat ‘zenuwslopend’ tussen de veel jongere modellen. Ze vertelt dat ze meer lol in haar werk had toen ze samen met Linda Evangelista, Cindy Crawford en Christy Turlington de eerste generatie supermodellen vormde. “We werkten hard. Maar we vonden het allemaal zo leuk en spoorden elkaar aan. We deden acht shows per dag en feestten ‘s avonds nog met de ontwerpers. Ik vraag me soms af of de jonge modellen van nu ons bij zouden hebben kunnen houden.”

Haar carrière werd gelanceerd nadat ze op 15-jarige leeftijd door Elite werd ontdekt. Daarna ging ze van de ene primeur naar de ander, waaronder het eerste zwarte model dat voor verschillende prominente publicaties verscheen. Ze was een muze voor veel ontwerpers als Azzedine Alaïa en Gianni Versace en liep veel shows.

In totaal is ze twee keer getrouwd geweest. Het eerste huwelijk was met de Italiaanse zakenman Flavio, maar dat huwelijk liep in 2003 stuk. Vijf jaar later trouwde ze met de Russische zakenman Vladislav Doronin, maar in 2013 gingen ze uit elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door British Vogue (@britishvogue)

De leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Beeld © Shutterstock


© Fiftyandme 2024