Het nieuwe herfstnummer van Fifty & Me Magazine ligt in de winkels!

Yes, er ligt weer een gloednieuw nummer van Fifty & Me Magazine in de winkels. We vertellen je waarom je het magazine zo snel mogelijk in huis wil halen.

Leestijd: 2 minuten

Om de herfst te vieren voorzien we je van de leukste verhalen om mee in de zetel te kruipen. Een mok thee, een warm plaid, het gezelligste vrouwenblad van België… Wat wil een vrouw nog meer?

Net daarom hebben we een prachtige ‘cozy’ moeder-dochter shoot op pagina 30. Geweldig om bij weg te dromen, geweldig om opengeslagen op de salontafel te hebben. Maar ook gingen we op pad naar de galerij van Sofie Van De Velde; dé powervrouw in de kunst, als je ons vraagt. Fifty & Me Magazine ging met haar in gesprek over haar leven, haar dromen, haar wijze kijk op vrouwen in het leven en onvermijdelijk: kunst. Tot slot legden we haar vast op beeld, vanaf pagina 24, in haar vertrouwde omgeving.

Maar we spraken meer inspirerende Belgische vrouwen. Wat dacht je van de prachtige Hannelore Knuts? Met haar start in de jury van ‘Belgium’s Next Top Model’ en haar carrière als topmodel, heeft ze wel wat te vertellen over ‘het houden van je eigen lichaam’. Lees het vanaf pagina 38. Vanaf pagina 48 krijg je antwoord op de vraag: maakt vaak vrijen gelukkiger? En op pagina 52 legt Leen Steyaert uit waarom wij vrouwen de lat niet zo hoog moeten leggen. Spoiler: dat is niet goed voor onze hormoonhuishouding, met alle gevolgen van dien.

Zoek je inspiratie om te koken? We hebben een paar geweldige herfstrecepten uit het nieuwe (!) boek van Pascale Naessens op pagina 112. En we reizen af naar Azerbaïdjan, Zuid-Tirol, de Champagne streek, Andalusië en Mallorca.

En er is nog zó zó veel meer te lezen. Kunst, hotspots, financiën, wijnen, … Enfin: je zal het vanaf vandaag zelf kunnen ontdekken!


© Fiftyandme 2024