lentenummer 2024 fifty & me

Het nieuwe lentenummer 2024 van Fifty & Me ligt in de winkels!

Fifty & Me ligt weer met een nieuw nummer in de winkels, en dat is natuurlijk perfect op tijd om de komst van de lente mee te vieren!

Leestijd: < 1 minuut

Lucia Esteves creëert sfeer. Zij maakt onze interieurs persoonlijker door levendige en emotioneel geladen kleuren en stijlen te combineren met moderniteit. Speciaal voor Fifty & Me leende ze zich tot een fotoshoot. waarvan je één van de beelden op de cover ziet. Maar zij is niet de enige vrouw met lef in ons lentenummer.

Juweelontwerpster Daniëlle Sioen besliste haar droom in de creatieve sector achterna te gaan, waarover ze ons alles vertelt, terwijl ze haar bijzondere eclectische interieur laat zien. Hilde Francq, nog zo’n powervrouw, vertelt ons meer over het durven gebruiken van kleur in ons nieuwe interieur. Klein voorproefje: met oker en oranjetinten zit je helemaal goed…

Natuurlijk vind je ook genoeg inspiratie voor lente-outfits die we weer uit de kast mogen trekken en recepten die we op de zonnige tafel kunnen zetten. Dit keer met een Zweeds thema. Of ben je op zoek naar adresjes? We kennen ze allemaal. Zowel in de vorm van hotspots in België, als bestemmingen om te boeken in het buitenland. We reisden af naar Toulouse en Assignan, waar Tine en Marc Verstraete een wijndomein omtoverden tot een verbazingwekkend Wine Hotel & Resort.

En er is nog zóveel meer te ontdekken. Kunst, hotspots, financiën, beauty, … Je zal het vanaf vandaag zelf kunnen ontdekken óf abonneer je om het magazine (én eenmalig een Annemarie Börlind Rose Blossom Vital Care product) voortaan thuis op de mat te ontvangen.


© Fiftyandme 2024