winternummer fifty & me

Happy 2024! Het nieuwe winternummer van Fifty & Me ligt nu in de winkels

Fifty & Me ligt weer met een nieuw nummer in de winkels, op tijd om de feestdagen en de start van het nieuwe jaar te vieren met alle inspiratie die je nodig hebt.

Leestijd: 2 minuten

Blijdschap, elegantie, een beetje lef en wat glamour. Meer is niet nodig voor een geslaagde jaarwisseling met familie en vrienden, en om te genieten van de schoonheid van het leven. Ook een gezonde dosis glitter en kleur is welkom, zoals in de inspirerende looks die je in het nieuwe winternummer van Fifty & Me aanschouwt, met klasse gedragen door juwelenontwerpster en covervrouw Axelle Delhaye.

Daarnaast gingen we in gesprek met mama Mercedes Schwithal en dochter Noémie Moereels, founders van het Belgische modelabel Sea Me Happy. Over positiviteit en kleur, maar ook de kracht van familie. Mercedes brengt vaak jarenlange ervaring en een klassevolle verjongende stijl voor de nieuwe generatie 40-50-60-igers, terwijl Noémie een frisse, jeugdige blik biedt op de ontwikkelingen van vandaag. De powervrouwen werden vastgelegd in items van hun collectie door fotografe Oriane Verstraeten.

Krijg je gasten over de vloer en wil je je eettafel net iets feestelijker maken? Gebruik dan speelse en kleurrijke bloemen. Zo’n feestelijk middelpunt is vanuit alle hoeken van de tafel te bewonderen terwijl je oogcontact houdt met je gasten. En als we het hebben over bloemen die je tafel echt tot leven kunnen brengen, kunnen we niet voorbij aan de betoverende Gentse Azalea.

Tevens geven we je ook inspiratie voor wat er dan op die feesttafel moet komen te staan: recepten van Brussels Top Chef-kandidaat Paul Delrez uit zijn instinctieve, inventieve, gulle, pittige en gastronomische keuken.

Maar hoe stresserend de feestdagen ook zijn: soms moeten we toch echt even terugschakelen. Van 100 naar 0. Gelukkig lees en leer je ook alles daarover.

En wil je alvast rustig een reis beginnen te plannen voor 2024? Wij gingen naar Cambodja, Vietnam, Montenegro, Piemonte, Québec en nog meer plekken om je mogelijke reisinspiratie te geven.

En er is nog zóveel meer te ontdekken. Kunst, hotspots, financiën, beauty, … Enfin: je zal het vanaf vandaag zelf kunnen ontdekken!


© Fiftyandme 2024