winterse fifty me magazine

Feestnummer! Het nieuwe winterse Fifty & Me Magazine ligt nu in de winkels

Er ligt weer een nieuwe editie van Fifty & Me Magazine in de winkels om je aan te verwarmen deze winter. Opnieuw krijg je te weten over de beste beauty-, fashion-, kunst-, reis- en horecaplekken van nu, maar je leest ook over Ingrid Deuss (49) die een fotogalerij opzette, bewondert de meest waanzinnige juwelen van Isabelle Bergman (54) en zal je verbazen over de anti-aging effecten van collageenpoeder van vis.

Leestijd: 2 minuten

Chique looks voor moeder en dochter

Maar natuurlijk komen eerst nog de feestdagen aan bod. We tippen namelijk in de nieuwste winterse Fifty & Me Magazine de chiqueste (en comfortabelste!) outfit die je maar kunt dragen in december: gekleurde pakken (pagina 38). We lijstten de leukste opties voor je op en laten je drie manieren zien hoe je het kunt dragen. Ook voor moeder-dochter-duo is dit een ijzersterke optie, dat bewijst pagina 30 wel. Je juwelen wil je na het lezen vanaf pagina 90 ongetwijfeld van Bergman Jewels. “Alles in het dagelijkse leven kan mij inspireren”, vertelt Isabelle over haar juweelontwerpen. “Van een Art Deco meubel tot een wandeling in de natuur.” En natuurlijk zijn er nog de beste parfums (op pagina 16) om het geheel af te maken.

Geweldige recepten van Lara Fabian om op tafel te zetten tijdens de feestdiners krijg je te zien vanaf pagina 118. Of kies dit jaar voor een geweldig diner met Zwitserse kazen! Niets verkwikt meer dan goede kaasfondue in de winter. Met vrienden, familie of zelfs met z’n tweetjes. Wij vroegen meester-kaasmaker en -rijper Julien Hazard naar de beste kazen voor een knusse gastronomische winter. En champagne om het nieuwe jaar in te luiden? Die kun je volgens onze sommelier Eric Boschman ook gewoon in de wijnhandel halen voor een klein bedrag (pagina 128). Een tipje van de sluier: de Charles Heidsieck Blanc des Millénaires 2007 behaalde een 19/20 bij zijn beoordelingen!

Maar er is meer voor de rest van de winter

  • Alles over fillers (!) tegen haarverlies
  • Het nemen van een tattoo na je 50e
  • Een seksuele burn-out bestaat
  • Droom weg naar magisch Johannesburg
  • Op expeditie in Zuid-Amerika
  • Herontdek je jeugd in een youngtimer

En dat is nog lang niet alles. Je hoort het al: hol naar de winkels voor het nieuwe Fifty & Me magazine en abonneer je om het magazine (én eenmalig een Barbor Lip Booster) voortaan thuis op de mat te ontvangen.


© Fiftyandme 2024