fifty & me magazine herfst

Een mooie, rijke herfst: het nieuwe Fifty & Me magazine ligt nu in de winkels

Er ligt weer een nieuwe editie van Fifty & Me Magazine in de winkels om mee in de zetel te duiken en herfstinspiratie op te doen. Je krijgt onder andere de beste beauty-, fashion-, kunst-, reis- en horecaplekken van dit seizoen getipt, leest de professionele knowhow en ervaringen van 50+ vrouwen om samen sterker te worden, krijgt mee hoe je de herfstmodetrends draagt én een rijke herfst betekent natuurlijk ook luxe beautyproducten om over te nemen op je wensenlijstje.

Leestijd: 2 minuten

Lang leve ouder worden

Maar dat is natuurlijk niet alles. Ook kom je alles te weten hoe je ons favoriete herfst item draagt: de trenchcoat, van zowel Belgische als internationale modemerken. Er gaat immers geen modeseizoen voorbij zonder dat de jas zijn opwachting maakt en de meest recente shows waren geen uitzondering. Maar net omdat de trenchcoat op zoveel verschillende manieren gedragen kan worden, kan je je afvragen waar je moet beginnen.

We geven het woord aan chefkok Isabelle Arpin (52), ondernemer Liesbeth Allaer (50) en ontwerpster Nathalie Vleeschouwer (54), vrouwen die een succesvolle zaak hebben opgezet, en die passen bij waar Fifty & Me Magazine voor staat: stijl, smaak en lef. Opmerkelijk genoeg kwamen ze allemaal met hetzelfde advies aan andere vrouwen die hogerop willen: “Het is nooit te laat, ga die droom achterna.”

Natuurlijk bestaat er ook nog een andere overgang waar we aandacht aan willen besteden: de overgang van alles wat met hormonen te maken heeft. Heb je in dat geval al eens nagedacht over hormoontherapie? We vroegen twee experts naar hun mening hierover en over alternatieve methoden: gezondheidsbegeleidster en menopauzeconsulente Leen Steyaert en orthomoleculair arts Rudy Proesmans.

Wil je terug wegdromen naar een zonnige bestemming? Je leest alles over het beste van België en Afrika in een safari lodge in combinatie met een biologische boerderij. Laluka, zoals het heet, is ontworpen om een duurzaam onderdeel te zijn van het complexe ecosysteem dat de Afrikaanse bush is. Het is veel meer dan een safari, want een bewustmakend verblijf met het accent op natuur, duurzaamheid en natuurbehoud.

En er is meer

  • Een ontmoeting met juweelontwerpster Anne Zellien in teken van de vernissage voor haar 65ste verjaardag
  • Alles over de liefdestrend ‘hesidating’
  • Het Chenot Palace Weggis, een nieuw juweel aan de oevers van het Vierwoudstedenmeer in Zwitserland
  • Romantisch overnachten in een cabin op de Nederlandse kust
  • Blaasproblemen oplossen met gezonde eetgewoontes
  • Het boeken van de perfecte Airbnb doe je zo
  • Zonnige herfstrecepten

En dat is nog lang niet alles. Je hoort het al: rep je naar de winkels voor het nieuwe Fifty & Me magazine en abonneer je om het magazine (én een cadeau) voortaan thuis te ontvangen.

Ook de leukste berichten van Fifty & Me in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


© Fiftyandme 2024