Eindelijk een 100% natuurlijke oplossing om mijten te vermijden

Leestijd: < 1 minuut

Ze hebben niet veel nodig om zich te verspreiden: ¼ gram huidschilfers volstaat om enkele miljoenen stuks te voeden gedurende drie maanden. Chronische vermoeidheid, eczeem, jeuk… Dat zijn redelijk goedaardige gevolgen, maar wel heel vervelend, toch! En wat gezegd van astma? 

Huisstofmijten zijn het 1e allergeen ter wereld.

  • Ze zijn verantwoordelijk voor 75% van de ademhalingsallergieën.
  • 1 op de 4 personen is allergisch voor de huisstofmijten.
  • De helft van deze personen werd niet door een dokter gediagnosticeerd.
  • En zelfs 1/3 van hen weet niet dat ze allergisch zijn, terwijl ze wel last hebben van de symptomen!

Is enige vorming van bescherming noodzakelijk? De ontwikkeling van doeltreffende oplossingen in de bestrijding van deze mijten, en om hun terugkeer te voorkomen, is een hoopgevend en geruststellend gegeven voor gevoelige personen. En ze is zelfs een noodzaak voor allergische patiënten.

Acar’up, een baanbrekend en 100% belgisch middel!

Het is een unieke, natuurlijke, niet-toxische en door allergologen aanbevolen methode. Het is een makkelijk te gebruiken val die bij elk gebruik 80% van de mijten verwijdert. Een mooi resultaat, verkregen en bewezen na 7 jaar onderzoek. In tegenstelling tot andere producten op de markt, elimineert Acar’Up de mijten die in je matras vertoeven en voorkomt het dat ze terugkeren.

Het principe van Acar’up: lokken, vangen en verwijderen

Acar’Up werkt als een val en is geen vergif. De methode is gebaseerd op biomimicry. Dankzij de namaak van hun feromonen lokt de Acar’Up Spray de parasieten uit de matras, naar een stuk technisch textiel. Ze worden gevangen door de deklaag van het Acar’Up textiel en zullen de 60°C in de wasmachine niet overleven. Deze formule is zeer praktisch en past bij alle soorten matrassen. En wat met zetels? Zitbanken? Tapijten? Knuffeldieren? Acar’Up kan ook worden gebruikt op veel verschillende oppervlakken.

 

Meer informatie : acarup.com


© Fiftyandme 2023